Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Mikor ilyen képeket látok mindig elhatározom hogy majd én is keresek ileneket... De aztán a játék hevében vagy teljesen elfelejtem vagy egyszerűen csak elmegyek a hangulatos képecskék mellett
a téma természetesen a blowout még mindig, a végéről kiszedtük a deadzone-t mer oké hogy elfehéredik minden, mint ahogy kell, de a sugárzás nemjön, szal addig felesleges. remélem nem csak minket izgat a blowout rész
Nem akarok nagyon mocskos szájú lenni, de ez közösült jó! Ad egy pluszt a játék hangulatához. Sajnos segíteni nem tudok a cél elérésében dezodor, de minden elismerésem! Csak így tovább!
Ezeket a videókat Te csináltad? Azt hogy éred el, hogy a karakterednek van árnyéka. engem az egész játékban az bosszan a legjobban, hogy a saját figurám nem vet árnyékot sehol. Ha külső nézetben van, akkor igen, de ha FPS nézetben van, semmi...
ha ilyen jó dolgokat csinál dezodor mester, akkor ide is berakhatja a videókat, meg infókat. komolyan:
dezodor: sztem csinálhatnál egy saját szobát mododnak -mégis csak dicső magyar, UHSF lakos vagy- már ha hosszú életűnek tartod a projekted :idea:
az egész játékban az bosszan a legjobban, hogy a saját figurám nem vet árnyékot sehol. Ha külső nézetben van, akkor igen, de ha FPS nézetben van, semmi...
Közben rájöttem: ha static lighton van, akkor árnyékot vet a karakter FPS nézetben is, dinamikus fényekkel nem. vagy program, vagy kártya hiányosság (NV 6600GT)
itt 1 újabb video: ebben most az a különleges, hogy a hang új. unatkoztam és csináltam új blowout hangot, bennevan az origi is, de addoltam hozzá egy kis WW2-es atomrobbanás hangot meg ilyen elektrik shock meg egyéb búgásokat, ja és a sziréna parásabbá teszi talán:
mostmár rájöttünk, hogyan lesz radiation... szal remélhetőleg 1-2 nap és az első pálya kész utána jön a többi, bár nem tervezem az összesre, csak mittomén agrorpom meg dark valley meg military warehouses... elég ennyi mer aztán uncsi lesz