inGame: Képek/Videók

Mikor ilyen képeket látok mindig elhatározom hogy majd én is keresek ileneket... De aztán a játék hevében vagy teljesen elfelejtem vagy egyszerűen csak elmegyek a hangulatos képecskék mellett :D

a komát elütöttem és felpattant a szélvédőre és nem akart lejönni.
a tank meg ott forog a végtelenségig nem tudja szétttépni :D

Ennél hülyébb helyzet egyszerűen nincs!
ss_kroso_05-12-07_23-15-42_l07_military1179057768.jpg

Erre pedig kíváncsi vagyok hogyan csinálta...
ss_kroso_05-13-07_01-06-33_l07_military1179058165.jpg

hujuj nagyon odavág... csak azt kéne megoldani hogy az emberek ilyenkor ne nagyon gitározgassanak... :shock:

Nem akarok nagyon mocskos szájú lenni, de ez közösült jó! Ad egy pluszt a játék hangulatához. Sajnos segíteni nem tudok a cél elérésében dezodor, de minden elismerésem! Csak így tovább!

dezodor":2jkrdyuc mondta:
itt az idő egy újabb frissítésre:

Ezeket a videókat Te csináltad? Azt hogy éred el, hogy a karakterednek van árnyéka. engem az egész játékban az bosszan a legjobban, hogy a saját figurám nem vet árnyékot sehol. Ha külső nézetben van, akkor igen, de ha FPS nézetben van, semmi...

Full Dinamic Light...

Dezodor! Egész jó lesz a modod, de meg tudod csinálni, hogy az NPC-k is reagáljanak az eseményekre? Úgy lenne az igazi :wink:

nem azért de nem a mod topicban kéne folytatni ???

Ha pYura ide írt akkor mi is megtehetjük! :D csak vicc volt egyébként jó az észreétel... piros pont ;)

ha ilyen jó dolgokat csinál dezodor mester, akkor ide is berakhatja a videókat, meg infókat. :D
komolyan:
dezodor: sztem csinálhatnál egy saját szobát mododnak -mégis csak dicső magyar, UHSF lakos vagy- már ha hosszú életűnek tartod a projekted :idea:

Ja ezen már én is gondolkoztam hogy lehetséges :lol: :lol: :lol: ááá

SaGa":3ttx9jm4 mondta:
az egész játékban az bosszan a legjobban, hogy a saját figurám nem vet árnyékot sehol. Ha külső nézetben van, akkor igen, de ha FPS nézetben van, semmi...

Full Dinamic Light...

Közben rájöttem: ha static lighton van, akkor árnyékot vet a karakter FPS nézetben is, dinamikus fényekkel nem. vagy program, vagy kártya hiányosság (NV 6600GT)

Valószínűleg program, mert nálam ugyan ez. Nekem 7600GT-m van.

itt 1 újabb video: ebben most az a különleges, hogy a hang új. unatkoztam és csináltam új blowout hangot, bennevan az origi is, de addoltam hozzá egy kis WW2-es atomrobbanás hangot meg ilyen elektrik shock meg egyéb búgásokat, ja és a sziréna parásabbá teszi talán:

http://www.youtube.com/watch?v=bq52lfeVqLM

mostmár rájöttünk, hogyan lesz radiation... szal remélhetőleg 1-2 nap és az első pálya kész :D utána jön a többi, bár nem tervezem az összesre, csak mittomén agrorpom meg dark valley meg military warehouses... elég ennyi mer aztán uncsi lesz :D

Vissza
Top Alul