inGame: Képek/Videók

TakiHUN":113nkgl6 mondta:
(arra gondoltam, hogyha majd elérem az 1tonnát akkor felrakok egy csítet amivel végtelen súlyt lehet vinni és elviszem a bárba a cuccokat....kiváncsi vagyok mennyi pénzem lenne utána....sajna a freedom base-n lévő árusnál nem lehet megnézni mert neki limitált a pénze)

én már játszottam ilyet. karaktergenerálóval beállítottam 500kg-t, meg a futáslimitet is ugyanenyire. fent volt még az a mod is amivel minden hullánál van az összes artifactból 1.
de sajna a bárban is limitált a zseton. összegszerűen nem tom, mert ugye nem írja ki. de a nagy biznic közepette egyszercsak kiírta, hogy nincs több lé :-(
de azért jó sok van neki, nem kell betojni :-) meg ha ugyanannyit veszel, mint amennyit eladsz akkor nincs gond...zsetont halmozni nem enged a végtelenségig.
amúgy érdekes, hogy a freedomos fickót kivéve mindegyikkel el lehet azt játszani, hogy van pl 1000 pénzed, de a a vásárolni és az eladni szándékozott cuccok összege ennél jóval magasabb, viszont ugyanannyi mindkettő. gyakorlatilag elcsrélem a cuccokat :-)
a freedomos csókánál csak annyiért vásárolhatsz amennyi pénzed van, illetve annyiért adhatsz el, amennyi neki van....ez a csereberés náal valamiért nem megy.

bg_

Ez szép ragdoll volt. Jót röhögtem. Egy lövés e fejbe és a malacka seggreült!

ss_tulajdonos_04-27-07_00-19-25__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_tulajdonos_04-27-07_00-19-04__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nekem olyan volt, csak sajna nem mentettem le, hogy a freedom bázis mellett a víztoronyban fent volt 1 vérszívó. lelőttem, belül leesett az ajtó elé...fejre.
úgy nézett ki, mint aki breakel, fejen állt, karok kitárva, lábak terpeszben, de térdben meghajlítva, uh az alsó lábszára függőlegesen állt!
igen mókásan nézett ki! :-D

bg_

ahh addig fa**kodtam a szinekkel, hogy a blowout modból pszihadelikus feeling lett :D lehet elnevezem goa mod-nak

pár kép:

ss_dezodor_05-01-07_19-01-43_(l01_escape).jpg

ss_dezodor_05-01-07_18-57-17_(l01_escape).jpg

ss_dezodor_05-01-07_18-56-15_(l01_escape).jpg

ss_dezodor_05-01-07_18-27-58_(l01_escape).jpg

nah azé a biztonság kedvéért a normál blowout modifikációm is el van rakva...ha sikerülne belőni a sugárzás feelinget hozzá akkor ki is raknám, de anélkül nem akarom :F

ja csak addig bénáztam, hogy a def weather-be pl felosztottam az órákat még kisebb periódusokra, így lett pl 12:00-13:00-ból 12:10, 12:20... stb szal részletesebben felosztottam, így több féle égbolt textúra megy át... de a morfolás olyan gyors így is, hogy néha csak hirtelen ráúszik a köv textrúra, és nem a legszebb, de nem olyan vészes, csak pl 1 darabig piros aztán kékül majd hirtelen zöldül :F

kéne rá valami blúr féleség, a motion blúr müxik, olvastam a gsc fórumon, csak lekell tiltani, és manuálisan berakni, de akkor meg alapból olyan a játék kinézete, mint amiko a nfs-be nitrózol :D azmeg zavaró szntem, de valahogy biztos meg lehetne szkriptelni, hogy amiko (mer belőttem a blowout-ot dél és 1 közé, kb délbe indul a pirosodás, és a kékülés meg szürkülés meg fél1kor és kb 1re múlik el, igaz lassú, de nemcsúnya annyira) van a blowout akko a blúrt küldje rá de vagy 3x-osan :D meg jolenne sugárzás is, de akkor megkakkan a többi npc, bár immunitit be lehet lőni nekik.

dezodor":15jdr1dc mondta:
ahh addig fa**kodtam a szinekkel, hogy a blowout modból pszihadelikus feeling lett :D lehet elnevezem goa mod-nak
Jahh, és gitározó stalkerek helyett, DJ stalkerek nyomják majd zuhogó savas esőben és persze jönnek majd a k**va stalker lányok is és mindenki együtt nyomja... 8)

az is vicces hogy jópár sky textúra nincs benne a játékba, és istenjól néznek ki... szal most azokat próbálgatom (pl ami a honlap háttere, azt most raktam be)

stancia2-n kicseréltem, mostmár kék az ég és süt a nap, végre, kicsit hangulatosabb :F

más:

mostmár müxik a timer is.... csak még össze kell hangolni a dolgokat

HELP: Nemjelenik meg a sky effect....elmosódik és somilliószorosodik a kép (ha értitek) :$

föld alá.... ügyesen ki van eztalálva, a föld felszinén kb fél méteres magasságig van a sugárzás... föld alatt nincs, meg ha ugrasz 1 nagyot (átállitod az ugrási magasságot) akkor is elmulik a sugarzas... csak a buta npc-k 70%-a megsül... bár a rookie camp-ba jopáran lementek az óvóhelyekre, nemtom mér, de szntem ez is valami szkript foszlány...

Akkor elvileg ha felmászol Cordonban a vaústi híd tetejére, akkor sem sebezne, meret fél méter felett van :) .

A stancia2-s kép nem jön be, komolyan sikerült belerakni a normális időjárást? :shock: eljen

Itt van par uj kep!
Eloszor a kisebbseg a Zonaban:
ss_pil_ta_05-07-07_21-18-38__l02_garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Aztan egy tancos labu bandita:
ss_pil_ta_05-07-07_20-51-01__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mi? Hogy a medkitek? Azok csak azert vannak, hogy eladjam oket :D :
ss_pil_ta_05-07-07_20-47-33__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vegul pedig egy kep, ahol en is bealltam pultosnak:
ss_pil_ta_05-05-07_19-56-58__l05_bar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vissza
Top Alul