TakiHUN":113nkgl6 mondta:(arra gondoltam, hogyha majd elérem az 1tonnát akkor felrakok egy csítet amivel végtelen súlyt lehet vinni és elviszem a bárba a cuccokat....kiváncsi vagyok mennyi pénzem lenne utána....sajna a freedom base-n lévő árusnál nem lehet megnézni mert neki limitált a pénze)
én már játszottam ilyet. karaktergenerálóval beállítottam 500kg-t, meg a futáslimitet is ugyanenyire. fent volt még az a mod is amivel minden hullánál van az összes artifactból 1.
de sajna a bárban is limitált a zseton. összegszerűen nem tom, mert ugye nem írja ki. de a nagy biznic közepette egyszercsak kiírta, hogy nincs több lé :-(
de azért jó sok van neki, nem kell betojni
amúgy érdekes, hogy a freedomos fickót kivéve mindegyikkel el lehet azt játszani, hogy van pl 1000 pénzed, de a a vásárolni és az eladni szándékozott cuccok összege ennél jóval magasabb, viszont ugyanannyi mindkettő. gyakorlatilag elcsrélem a cuccokat
a freedomos csókánál csak annyiért vásárolhatsz amennyi pénzed van, illetve annyiért adhatsz el, amennyi neki van....ez a csereberés náal valamiért nem megy.
bg_