inGame: Képek/Videók

zombikiller":2qi4tmw7 mondta:
Most nézem, hogy csináltam vagy pár száz screenshootot, lesz mit megosztanom :D
Csak hajrá, de igényesek legyenek ám! :)
Én meg vaze, vizsgázni készülök, ezzzztttt a ki***szást!
Úgyhogy szüneteltetnem kell a játékot!

Milyen jó a sötét északákon 1 kicsit megmártózni a forró tűzben :D :D

Freedom "CSaládik kripta" :D :D

Ez az égetés dolog nem is olyan hülyeség, Ha visszamegyek oda, ahol kezdtem a játékot, tele van kutyákkal és baromi idegesítőek. Elkezdtem én is hurcolászni a hullákat... azért jó hogy ilyenekre is gondoltak a programozók! Bár ennyi erővel egy lángszórót is adhattak volna a játékba!!

A hulla hurcolásának van ezen kívül is haszna! Mivel a hulláknak nincs súlylimite, és a hullának nincs súlya(mindig tudod hurcolni) így többszáz kiló cuccot el tudsz vinni A-ból B-be(én pl army warehouseban a határból elhoztam vagy 7 ak-t, 9 g36-ot, és vagy 5 olyan hangtompítos akféleséget+csomó pisztoly, lőszer kaja stb...a határban lévő dobozba gyűjtöttem a cuccokat, aztán egy monolit-os katona segítségével elvittem a raktáramba a freedom bázisra :wink: )

TakiHUN":fn2wi7wf mondta:
A hulla hurcolásának van ezen kívül is haszna!...
Aztak**va, Te nem vagy egyszerű!!! :o
Csak egy gond van, hullával nem lehet szaladgálni!

kitörés elől célszerű elmenekülni, mélyre :)

ss_zoxfeld_05-01-07_15-41-13_(l01_escape).jpg

pedig 1xű, a hullát telepakolod cuccossal, mer akármennyit rakhacc bele (persze ez akkor jó ha már te is annyi mindent cipelsz hogy nemtucc futni) és simán elhurcolod a hullát is magaddal és eladod a cuccost... ej de sokszor nemfigyelek és felakad a hulla oszt vissza kell menni érte :)

Hát igen....mondom, pl most is mikor red forrestből hoztam 3 Dragunovot+egy hagtompítósat, vagy 7 obokant, egy hl2-es shotgunt, rpgt, 10 il301+csómó lőszer meg minden...így 120kg körűl...(3x fordúltam hogy áthozzam a határban lévő dobozhoz...amúgy a legelső stashba gyűjtöttem redforrestben--->egy hátizsákba az ellenörzőpont mellett...poén hogy a brain sorcert még le se kapcsoltam, csak az rpg-s utáni titkos ajtóig mentem el aztán usgyi vissza...bár abba a stashba folyamatosan hordtam a cuccokat :wink: )
Nah amikor már minden army warehouse-ban volt egy kedves freedomos hulla segítségével elvittem kb 5perc alatt a raktáramba a cuccokat :wink:
Amúgy mostmár 628Kg cucc van a raktárban:
ss_ricsi_628kg.jpg

És szétdobálva(volt vagy 20perc mire eldobáltam...a diavetítés kutya fasza volt ehez képest):
ss_ricsi_soksokcucc.jpg

Ezt nevezem én raktárnak 8) :
ss_ricsi_raktarsok.jpg

Te beteg vagy :D

Amúgy miért nem úgy gyűjtöd, hogy a szobákat rendezed be ? :O Én pl azt a freedomos házat teljesen kihasználtam
1 szoba a karabélyoknak
1 szoba a sniper fegyóknak és a lőszerüknek
1 pisztolyos szoba
1 lőszer /lőszer
1 medic

Fenét...én dobozokban tartom a cuccokat bent a raktáramban(tuti nem pakolják ki, néha még én se tudok bemenni mert odaáll egy őr...már a 7.-et kellett lekéselnem :evil: )!
Egyikbe(amiben a bulldog volt) gyűjtöm a fegyvereket, a másikba meg a ruhákat, artifactokat, kaját, lőszert stb-t....földön nem akarom hagyni, mert egyrészt nehézkes felvenni a megfelelőcuccost, másrészt egy idő után eltünedezhetnek :!:
Amúgy már van egy csomó facca puszkám 8)
Mindjárt csinálok képet....

Jaja...jó lenne egy coop mod....fegyver meg minden van xarásig:
cuccok_stalker.jpg

(arra gondoltam, hogyha majd elérem az 1tonnát akkor felrakok egy csítet amivel végtelen súlyt lehet vinni és elviszem a bárba a cuccokat....kiváncsi vagyok mennyi pénzem lenne utána....sajna a freedom base-n lévő árusnál nem lehet megnézni mert neki limitált a pénze)

Majd azt is próbáld ki, hogy telerakod a bárt a cuccokkal :lol: :lol: :lol: .Vagy télleg, az NPP-ben is el lehetne dobálni, és akkor olyan lenne a vége, mintha egy kincsesbányába tévedtél volna :D .

Vissza
Top Alul