Időkép (időjárási események , viharok... stb )

egy hét múlva még melegebb lesz :) , ja itt most 27 fok van :D

Itt házon belül meg 36° van :D Tényleg megsülök :D
Megy minden ventillátor ami csak van, a légkondi meg bekrepált még délelőtt :D
Azzal szórakoztam, hogy kinyitottam a hűtőt, és a polcoknak dörzsölődtem :D Na jó, nem élménybeszámoló. Odakint 28° :D

Zini":6z3ksmz5 mondta:
roszúl tudod,Szerda után hüvősebb lessz az időjárás,itt 28 :D

nézd meg az omsz előrejelzését... Szegedre 33-at mond

RENIgade: 36 benn :s ejj az dúrva lehet

Narancs riasztás majdnem az egész országra.
Ez a veszélyjelzés azt jelenti, hogy az adott régiókban előfordulhatnak intenzív csapadékkal és 90 kilométer per óra sebesség fölötti széllökésekkel járó heves zivatarok, amelyeket legalább kétcentis jég is kísérhet. (hir24)
http://www.hir24.hu/belfold/94706/ujabb ... zelit.html

itt egész délután meglepően jó idő volt :).. délelőtt meleg volt mint a pokolban :) de majd kb egy hét mulva na akkor fogunk megsülni :D

Itt előbb esett és fújt a szél de már minden oké :)

jövő héten meleg lesz megint.... nagyon meleg :S

Télen nagyon hideg van,nyáron nagyon meleg van,soha nincsen jó idő,mindig késik a vonat!

Csak egy hétig lenne 20 fok halvány napsütéssel, száraz és nem fülledt levegővel!Csak egy hétig...

Nabukodonozor":302be29n mondta:
Télen meg a méteres hó miatt van a hiszti. Most ez így jó. :)

hát a hó engem nem zavar , itt nem szokott sok esni... ami megvan az el van takarítva. Most ez így eggyáltalán nem jó. Nézz kicsit vissza , hogy évekkel ezeleőtt milyen volt az idő... ilyen meleg igaz volt de nem ennyire tartósan ( most lehet jönni azzal ,hogy nem éltem akkor , de milló +1 könyv meg táblázat van amiből ez kiderül ) . Ha ez így jó akkor mond meg nekem Szeged éghajlata mér szubmediterrán ?

Mellesleg tavaly is pont így volt ezen héten piszok meleg volt... utána enyhült egy csöppet. Most viszont még hétfőre is piszok meleget mond

Jim!

Egyébként inkább Pécs a szubmediterrán klímájú város,semmint Szeged.
Az viszont teljességgel bizonyos,a napsütéses órák száma ott,Szegeden a legmagosabb országos átlagban.

Vissza
Top Alul