Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Itt házon belül meg 36° van Tényleg megsülök
Megy minden ventillátor ami csak van, a légkondi meg bekrepált még délelőtt
Azzal szórakoztam, hogy kinyitottam a hűtőt, és a polcoknak dörzsölődtem Na jó, nem élménybeszámoló. Odakint 28°
Narancs riasztás majdnem az egész országra.
Ez a veszélyjelzés azt jelenti, hogy az adott régiókban előfordulhatnak intenzív csapadékkal és 90 kilométer per óra sebesség fölötti széllökésekkel járó heves zivatarok, amelyeket legalább kétcentis jég is kísérhet. (hir24) http://www.hir24.hu/belfold/94706/ujabb ... zelit.html
hát a hó engem nem zavar , itt nem szokott sok esni... ami megvan az el van takarítva. Most ez így eggyáltalán nem jó. Nézz kicsit vissza , hogy évekkel ezeleőtt milyen volt az idő... ilyen meleg igaz volt de nem ennyire tartósan ( most lehet jönni azzal ,hogy nem éltem akkor , de milló +1 könyv meg táblázat van amiből ez kiderül ) . Ha ez így jó akkor mond meg nekem Szeged éghajlata mér szubmediterrán ?
Mellesleg tavaly is pont így volt ezen héten piszok meleg volt... utána enyhült egy csöppet. Most viszont még hétfőre is piszok meleget mond
Egyébként inkább Pécs a szubmediterrán klímájú város,semmint Szeged.
Az viszont teljességgel bizonyos,a napsütéses órák száma ott,Szegeden a legmagosabb országos átlagban.