Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Scarecrow":32o3x3b2 mondta:
bazze jim szombat van 31-35 fokkal fal1 :blowup:

igen én nem most szombatra gondoltam hanem jövő hétre :lol: de habár én nem hiszek nekik , mer óránként módsítják a szemetek :) mostmár úgy néz ki , hogy szerdáig 30 fok felett leszünk... utána tán csökken... de nem lesz abból semmi meleg lesz meleg meleg..

Maradjon is a meleg. Gyó is ez. :D Ha nem lenne még 4 vizsgám már a meccseket sasolnám behűtött sörrel egy felfújható gumimedencében. :D

Vegyél pólót hogy ne égj le. :roll: Azért azt még el lehet viselni ilyen melegben. Mellesleg vár rám a kerítésfestés meg hasonló szabadtéri nyalánkságok. De ennek ellenére élvezni fogom ha ilyen idő lesz. :wink:

Ezzel nem vagy egyedül. :(
Pedig én ingyen égettem le a kezemet puszta társadalmi munkán. :( :(
Te legalább pénzt kaptál érte.

ém meg belépek- Ha naon gáz. akkor kenek magmra egy kis naptejet oszt kivánok csókolomot. De eddig ezt se kellett. hál Istennek. Aki meg dolgozik, annak betiltanám a munkát 25 ° C alatt oszt jónapot.

szal tegnap este egy üveg tetejű verandán vót egy kis összejövetel... meleg vót piszok meleg , megsült a ventillátor is egyzserűen elkezdett füstölni :) , viszont most mintha visszacsukták volna a pokolba vezető csapóajtót , kezdem magam jól érezni... habár ez nem is másnaposság hanem még aznaposság. Vészjezés van szal lehet fog ez még hülni egy pöppet.... de ha így maradna azt is kibírnánk .

én megalapítom azt a pártot ,hogy maradjon el a nyár... az árárt meg mindenki kapja meg bruttóba :) na ki szavaz rám :) ?

Tanácsot kérek a meleg elleni védekezésben.Szerintetek meik az optimális megoldás?
Vagy bezárok minden ajtót, ablakot és behúzok minden sötítétőfüggönyt, vagy pedig minden ablak tárva-nyitva, hogy legalább egy kis kereszthuzat legyen?Ja és légkondi nincs.

Én részemről egy szál alsóban ülök a gép előtt,legalább egy óránként langyos zuhany,ja és megyen a ventilátor.
Szenvedek,mint egy állat, már a falak is átmelegedtek,ha kimegyek a kertbe ,ott sincs-még a nagy cseri fa alatt sem hűvösebb,ráadásul repül a szúnyog.
Tavaly beszélgettük Csigával,hogy vegyek e léghűtő berendezést-nem légkondi,meg olcsóbb is-de azt mondta,csak a belső páraszintet emeli,ami egyáltalán nem jó,melegebbnek érzed a levegőt,szóval átverés.
Nem tudom,Kiscsillag. Túl kell élni. dühös2

kiscsillag":2ph8p4r4 mondta:
Tanácsot kérek a meleg elleni védekezésben.Szerintetek meik az optimális megoldás?
Vagy bezárok minden ajtót, ablakot és behúzok minden sötítétőfüggönyt, vagy pedig minden ablak tárva-nyitva, hogy legalább egy kis kereszthuzat legyen?Ja és légkondi nincs.

Zárj be mindent és csak akkor nyisd ki,mikor lemenőben lesz a nap.Sokkal hűvösebbnek érzed így, én ezt csinálom.
No meg persze ventilátor,ezerrel.. :D

Itt Bp-n most olyan meleg van,hogy egy kis eső még párásabbá,fülledtebbé tenné,szóval nem1

Itt vihar készülődik ha nem lenn közvilágítás söttéség lenne teljesen :D. Villámlik is gyakran a távolban de kb éjfélre fog ide érni vagy 1-2 óra felére :D. Szval most inkább bezárom az abalkot nem akrok arra ébredni mint tavaly h vmi nagy csattnaás és utáan vagy 5-6 db és pont akkor mikor már visszaaludtam volna :D.

Vic!
Javasolnám-éjszakára,ha még olvasod ezt az üzenetet-minden elektronikus kütyüt széthúzni,internetet dettó!

Na én azt a módszert alkalmazom, hogy keletről függöny, ablak becsukva és nyugatról pedig minden tárva nyitva.A ventilátor már szétment tavaly nyáron.Pech.
De amúgy a félóránkénti hideg zuhany nagyon jót tesz!
És még van valami kulcsfontosságú a védekezésben:Mindig legyen otthon jó kis lehűtött görög.Nagyon jól esik.Már csak két napig rohadok az iskolában, addig még ki lehet húzni a nappali életet.Azt tervezem, hogy áttérek majd ilyen sziesztás életmódra, és napal alszom, este ébren vagyok.Csak majd boltba nem tudom menni. :)

Hát nem olvastam már az üzenetet :D. DE nálunk megszokás h ha már készülődik a vihar akkor kihúzunk mindent kivéve a hűtőt. De este elkerült a vihar nem tudom h h mikor eléggé el volt borulva. De reggel megérkezett. Volt amikor majdnem egy percig csak dörgéseket lehetett hallani. Szép kis vihar volt és most egymásután láttam cikázó villámokat szép látvány volt :D. De végre elment a vihar de leglább hozott egy kis enyhülést :D.

fejlemények :D.

Itt megint esik és dörög villámlik element az egyik vihar jött a másik :S. De ha néha oylan minta háború lenne úgy hallani mikor egymás uátn jön a dörgés :D. Nem hiába nevezték el égi háborúnak :D.

Vihar után :
Ez is elég nagy vihar volt. És most meg pont akkor csapott a közelben vhová mikor az ablaknál voltma és csuktam volna be :D. Mondanom sem kell nem kellett 10 másodperc sem és már be is volt csukva mind a 2 :D. Remélem ma már nem jön több vihar igaz majd lesz jelzés h kikelll húzni mindent :D.
De még úgy hallom h még nem jár távol a vihar itt vna aközelben de már szerencsére tisztul az ég. De jót tett az eső leglább ncisn meleg. Bár inkább lenne meleg még h visszahúzódjanak a vizek.

EMBEREK! Akkora vihar jön hogy egy blowout kutyafaxa hozzá képest! szó szerint fekete az ég! Pont most ment tönkre a telóm, a kölcsöntelóhoz meg nincs adatkábel, de ha megmutatnám behalnátok!

meleg van 31 fok... tán este fele itt is lesz valami

Vissza
Top Alul