Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Én nem hurrogtam, hanem készültem. Elõvettem litván hokikorcsolyámat és társaságot szerveztem
a jövõ hétvégére a Balcsira.(Veszprémbõl azért könnyû). Annyira jó érzés, amikor szabadon
mész a jégen, arra amerre akarsz, és ha éppen akkor van rianás amikor a jéghez közel vagy(mondjuk
fekszel egy nagy zakó után), hát az a hang semmihez sem hasonlítható!

amikor cseng a fuled??? hat az tenyleg nem hasonlithato. de lesz hamarosan nalatok is szep ido.latni fogjatok az eget a csillagokat, aztan reggel megfagyott ablakmoso folyadek miatt karomkodtok :D :D

Nem, a rianás hangja egy nagyon mély morgó hang, amiben szakadás is van. Tudom, nehéz a
vaknak elmondani, hogy milyen fehér egy pohár tej(a vakkal nem célozgatok senkire), de aki
már halotta KÖZELRÕL az nem felejti el.

Én már hallottam rianást (Balatonnál), kirázott a hideg a hangjától. Még annak is furcsa hangja van, amikor már kezd olvadni a jég és mozog alatta a víz.

ja h te arra gondosz. oat eloszor enis a balatonon hallottam. lementunk megnezni amikor befagyott, regen volt mar meg a kangoo-val mentunk. sztem vicces volt. bementunk ugy 50 metert a jegen aztan jott :D :D rohantam is ki utana :D

Jelentem keleti országrész csupa csupa hó! Eddig köbö 5cm-nyi esett. És nem akar elállni. Voltam kint ma de csak szélmalom harc a hókotrás.

most itt is elkezdett esni , habár ma nem volt olyan hideg...

Y3ti":2cevb2bp mondta:
Jelentem keleti országrész csupa csupa hó! Eddig köbö 5cm-nyi esett. És nem akar elállni. Voltam kint ma de csak szélmalom harc a hókotrás.

Hát akkor ne kotorjad! :twisted: Minek az? :P

Nekem "Bejelentett támadó weboldal!"-t jelez lol2

Putiteng":1n8hqfvn mondta:
Y3ti":1n8hqfvn mondta:

Hát akkor ne kotorjad! :twisted: Minek az? :P
Mert ha valaki elesik a házad előtt és és kitöri a lábát,te leszel a hibás

töltsd fel valahova máshova mert megnézném

nagyon jó lett neem tetszett mikor a kocsikon jégpáncél volt :D Meg a sörös is tetszett :D

bakter ez már valami :D , szerintem itthon ne is szólajunk meg :D

Vissza
Top Alul