Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Na, a múltkor 2 órán át lapátoltam a havat( zsákutcában lakunk), de majd ezentúl
építésnek fogom fel :)

Elvileg nagy hóesést mondtak a hétvégére,felkészültem,hogy reggel hólapátolással melegítek :D
KönigsTiger,ha kedved van,a hófalról rakhatnál fel képet.. :hoember:

epitkezes elhalasztva holnapra!!!! ejszaka lett -20 szoval a honak szar lett az allapota es nem tapad, porlik abba remenykedem h holnap melegebb lesz es akkor nekiallok.

OK.
Én túl vagyok az első lapátoláson(1.5óra),autó-takarításon,de mivel szakad a hó továbbra is,mennem kell másodszor is :hoember:

Lapátolás és autó-takarítás után,mintha nem csináltam volna semmit :D
28740228.jpg

Mintha a saját kertünket látnám, hólapátolás után dettó.
Dehát azért van a globális felmelegedés, hogy télen havazzon. :)
És délután irány a szánkódomb! Remélem a gyerekek addigra letapossák.

Szerintem várjatok a lapátolással még egy darabig. Nálunk reggel (éjszaka?) óta 20 centi hó esett.
Gondoltam várok egy picit és délbe kimegyek. Ellapátoltam a feljáróról aztán elmentem hátra ellapátoltam a teraszról és mire vissza mentem előre 3 centi esett rá szóval Ő győzött. Pedig 45 percig küzdöttem... Kivárom az estét, addig nem erőlködök. :D

Veszprém -5 C, és nagyon aprószemû hó szálingózik.

ez nagyon nem jó így, délután megyek egyik haverhoz , viszont vsszafele lehet nem fogok , mer nem jön busz , ha ez így lesz akkor az ciki :S

Meddig tart ez a borzalmas hóesés? Elegem van már belőle. Képzeljétek,mi lesz,ha hirtelen kezd olvadni! Elúszik a fél Dél-Alföld!

Akkor végre nem borzasztó vészesen alacsony lesz az Alföld talajvizszintje, csak vészesen alacsony, és
lassul az elsivatagosodás(szikesedés, kiszáradás, talajerõvesztés, stb.).
Nézd az élet esõs oldalát! :)

zombimorzsi":3cnhk310 mondta:
Meddig tart ez a borzalmas hóesés? Elegem van már belőle. Képzeljétek,mi lesz,ha hirtelen kezd olvadni! Elúszik a fél Dél-Alföld!

hát ja , majd március áprili környékén dúrva dolgok leszenk itt , mint pár éve , hogy majdnem kicsordult a tisza, sokan aztmondják , tél van most van itt az ideje, végülis jobb mint a 40 fok :D

Jim,Zsilin!
Igazából mindkettőtöknek igaza van,csak valahol nagyon unom már a télhez társuló havlapátolgatást,kazánfűtögetést,salakolást,a "meddig lesz elég a tüzelőm,ha ilyen idő marad" számolgatósdit,meg a zsebbenyúlást április környékén.
Igaz,így sokkal olcsóbb,mintha gázzal fűtenénk,meg őszintén szólva melegebb is van,az új kazival meg még reggel is megvan a 17-18 fok celsius,és természetesen annak is jobban örülök,ha magosabb a talajvízszint,mert úgy tudom,hogy erre felénk sok ház azért repedezik,mert elmenet a talajvíz a csatornázás miatt.
A gátra meg majd kimegyek zsákolni,meg lapátolni,ha úgy kívánja a haza! Ez komoly!

Vissza
Top Alul