Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Keleti országrész: Hideg és fagyos -3 -2 fok közötti hõmérsékletet mértem 30 percel ez elõtt.

Putiteng : Írtam hogy szélmalom harc, és azt viszont azt jelenti hogy tényleg totál felesleges közben takarítani. Elfelejtettem viszont azt mondani hogy megvártam míg elállt.

Csiga07: Nah jah. Ismerméket is érte feljelentés. Úgy hogy itthon sem voltak.

Nyugaton és délen éjfélig piros riasztás van :S

(20-25cm hó :( )

Csiga07":3ti0s209 mondta:
Nekem "Bejelentett támadó weboldal!"-t jelez lol2

Putiteng":3ti0s209 mondta:
Y3ti":3ti0s209 mondta:
Jelentem keleti országrész csupa csupa hó! Eddig köbö 5cm-nyi esett. És nem akar elállni. Voltam kint ma de csak szélmalom harc a hókotrás.

Hát akkor ne kotorjad! :twisted: Minek az? :P
Mert ha valaki elesik a házad előtt és és kitöri a lábát,te leszel a hibás

Ha felbukik, akkor csak az ő hibája. Minek járkált ekkora hóesés közben.

Vajdaság északi részén 10 cm hó. Az előbb mentem pástétomért a boltba, és láttam kemény három embert az utcán. :D

Ajaj,Putiteng! Ha én három kemény embert látok az utcán,mást senkit,inkább elfutok... Eggyel még valahogy megküzdök,de hárommal....

Csiga,helló!
Emlékszem,amíg társasházban laktunk,rajtam,meg két másik tulajt kivéve soha senki nem takarította a havat! Fel volt osztva mindhárom téli hónap,mindenkire összesen hatszor került sor. A mellettem lakó soha nem söprögette,lapátolta el a havat, inkább megvárta,míg leesik,és azt is nekem kellett eltakarítanom. Most már nem érdekel,inkább napjában háromszor is megcsinálom,csak nehogy gáz legyen!

Itt Veszprémben esik reggel óta, kis szemû hó, eddig kb. 4-5 cm, 0 C, de Bfüreden 1,5 C van, ott
inkább esõnek tûnik. Voltunk lent korcsolyázni, forralt bor, forró tea, alkoholok(azért kicsit sétálni kell),
szendvics, valamint a hangszórókból az 1979- es év nyarának német discosztárjai bömbölnek.
Szóval bulika.

Emlékszem erre,kemény volt,nem ment a BKV,nem indultak az autók, meg lefagyott a fülem :D

És ebben a pillanatban kisütött a nap. Van árnyékom!

itt még borult , de több havat nem mondanak. Ez a jó :p

Ragyogó napsütésben gyönyörûen szikrázik a hó. Ma kellett volna korcsolyázni menni, nem tegnap.

Szerintetek mikorra várható a tavas :P:D ?

ebből a hónapból már nincs sok , aztán március és végre nem kell itthon ülni egész nap :)

Vissza
Top Alul