Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Én nem hurrogtam, hanem készültem. Elõvettem litván hokikorcsolyámat és társaságot szerveztem
a jövõ hétvégére a Balcsira.(Veszprémbõl azért könnyû). Annyira jó érzés, amikor szabadon
mész a jégen, arra amerre akarsz, és ha éppen akkor van rianás amikor a jéghez közel vagy(mondjuk
fekszel egy nagy zakó után), hát az a hang semmihez sem hasonlítható!
amikor cseng a fuled??? hat az tenyleg nem hasonlithato. de lesz hamarosan nalatok is szep ido.latni fogjatok az eget a csillagokat, aztan reggel megfagyott ablakmoso folyadek miatt karomkodtok
Nem, a rianás hangja egy nagyon mély morgó hang, amiben szakadás is van. Tudom, nehéz a
vaknak elmondani, hogy milyen fehér egy pohár tej(a vakkal nem célozgatok senkire), de aki
már halotta KÖZELRÕL az nem felejti el.
Én már hallottam rianást (Balatonnál), kirázott a hideg a hangjától. Még annak is furcsa hangja van, amikor már kezd olvadni a jég és mozog alatta a víz.
ja h te arra gondosz. oat eloszor enis a balatonon hallottam. lementunk megnezni amikor befagyott, regen volt mar meg a kangoo-val mentunk. sztem vicces volt. bementunk ugy 50 metert a jegen aztan jott rohantam is ki utana