Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Mindenkihez!!!
Aki a dél alföldi régióban lakik,és elolvassa ma ezt,figyeljen a dec.1-i napra,mert vihart és zivatart jelez a meteorológia!
Húzzatok ki mindent a konnektorokból,bontsátok a kábelcsatlakozókat és telefonokat,a koaxokat,nehogy úgy járjatok,mint én szeptember 4-én éjszaka!
Ez a figyelmeztetés arra az időre is vonatkozik,ha otthon lennétek,és meghalljátok az első dörrenést!
én még soha nem huztam ki vihar miatt dugót, eddig nem is történt baj. (néha a hit sokat segit, vagy ne gondolj rá,vagy azt hogy a szomszédot süsse meg)
Ja. Én is tapasztaltam itten Szentes térségében,hogy szállingál. Jó lenne ,ha a jövő hét közepén nem esne, mert kocsiba kell szállnom,és nagyobb távot vezetni.
Túlnyomóan borult lesz az ég, csak rövid időszakokra szakadozhat fel a felhőzet. Többfelé várható havazás.
Jelentős mennyiségű (legalább napi 5 mm) csapadék az ország területének 40 %-án valószínű.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet eleinte -2, -7, majd -6, -11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kezdetben 0, -4, az időszak végén -4, -9 fok között várható. ( http://www.met.hu/omsz.php )
Mindenesetre,ami esni fog,az nem fog elolvadni. :hoember:
fel kell öltözni oszt nem fogsz fázni , a sapka magában már rég nem elég , kell sál , meg kesztyű , meg akármi is. , egyébként ma az összes csoporttársam , úgy be volt öltözve mint máskor sosem , itt még mindig havazik , s a vége még messze van.