Időkép (időjárási események , viharok... stb )

December 22.-től enyhülés.Lehet,hogy mégsem lesz fehér karácsony? :karacsonyfa:

Tibi":2r1w6hh4 mondta:
Mire ma reggel felkeltem már szakadt a hó és még mindig nem hagyta abba, most már itt is tényleg nagy esély van a fehér karácsonyra :) .

40% szóval lehet elelejteni , az egészet , szerdán -3 , meg szeles idő , nem lessz itt fehér karácsony (na majd Tigirs kolega lapátol össze egy keveset , aztán feladja postán :D )

edit: az accuweather sem jósól jó dolgokat , 24. max 10 minimum 4 fok , és ők nem szoktak tévedni :S

Ma hajnalban az M3-on mentem Debrecenbe,mit mondjak,kellemes meglepetés volt,hogy tökéletesen járható volt.
Debrecenben reggel -12 volt,durva!

Holnapra országszerte nagy havazást mondanak!

Ugyanakkor viszont az hírlik,nem lesz fehér karácsony,hanem rengeteg eső,egyenesen a fagyott földre,meg vagy +10 C fok!

zombimorzsi":3d1uft02 mondta:
Ugyanakkor viszont az hírlik,nem lesz fehér karácsony,hanem rengeteg eső,egyenesen a fagyott földre,meg vagy +10 C fok!
Ja ja Szegeden +8 fok lesz szerdán szóval nem lesz az fehér inkább latyakos de nagyon. Nem is baj ne szeretem a telet se a karácsonyt de mindezt csak a hideg miatt. :D

Itten Szentes térségére hétfő este-kedd hajnal magosságára ónos esőket jelentett a meteorológia. És így az is lehet,Szeged sem lesz kivétel,sajnos.(Lévén,hogy légvonalban cirka 45 km a távolság..)

Vissza
Top Alul