Időkép (időjárási események , viharok... stb )

és szerintetek idén az igazi tél mikor fog beköszönteni , országos viszonylatban ? (jó lenne egy kiba**ott nagy hóvihar )

Azt hiszem,a december is enyhe lesz,de majd meglátjuk.Az ünnepek alatt én is szeretnék :hoember: -t építeni a fiammal.

Majd megint az lessz mint akárhány éve volt , hogy téli szünidő utolsó napján kezdett el szakadni , és utána elég sokáig volt is hó , ha bár annyi mégse essen mer akkor nem tudok suliba menni , mer nem jön busz vagy troli , végülis a bicikli ott van :)

Tibi":2y02kmyo mondta:
Szerintem a legutóbbi év se volt rossz, mondjuk inkább a két hétig tartó fagy miatt maradt meg a hó, utána csupa latyak volt minden.

itt tavaly nem volt kb semmi . Kellen a fenének az a 40 fok , én útálom a nyarat főleg ezért , mert tényleg olyan meleg van , hogy semmit nem lehet csinálni .

most nézem , hgy az ország nyugati felében esik az eső , pedig délután bicóval akartam kimenni haverhoz nem1

hát én remélem h télen zért lesz két hétig -10 -20 fok h kiölje a sok vírust. Meg h fehér karácsony legyen végre jah és szilveszterkor ne legyen köd mert nem látom a tűzijátékot :D

Tibi":rmmcnstp mondta:
Én meg azt várom hogy befagyjanak rendesen a tavak aztán lehessen menni korcsolyázni, a műjégpályák már elég drágák lettek.

itt sem olcsó a belépő , de a közelben van jópár víztároló , azt én is szeretem ,akkor jó hideg van , meg hó is van nem is kevés :)

Igen. Hó az jó volna. nagyon várom,pedig én tisztíthatok egy közel ötven méter hosszú járdaszakaszt,de akkor is szeretem. Emlékszem olyan telekre,amikor a gyerekeim a suliban mindössze pár marék hógolyót tudtak eldobni egész télen,mert nem volt több,néhány milis lepelhónál. Igaz utána sárral dobálták egymást,az se volt semmi!

Na,igen,de az már tényleg veszélyes-dangerous fight-volt! Azzal elméletileg ki lehet oltani a másik életét,vagy nyomorékká lehet tenni. Ha ilyet látok-és mert egész nap kint vagyok köztük,néha előferdül-azonnal rövidre zárom a küzdelmet. Nem hiányoznak a szörnyű következmények. Gondolom,minden szülő úgy engedi el csemetéjét,hogy szeretné épen és egészségesen viszontlátni ,amikor hazamegy a suliból. A hógolyózásnál is nagyon csekkolom a mindenkori harci szituációkat,enm lehet fürdetni,a másikat legyűrni,szarkupacozni,meg jegeset gyúrni,és van egy dmz,ami közepén én vagyok. Ritkán találnak el. pattog1

Vissza
Top Alul