Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
zombimorzsi":1wjy6gcx mondta:Hajnalban pont elkaptam a szelet,persze szemtől pofába. És tényleg egy helyütt majdnem lesodort az útról egy erősebb széllökés. Hajnali ügyeletben voltam,s ahogyan világosodott ,a felhők vad sebességgel száguldottak -elég alacsonyan persze- dél,dél-kelet felé,amúgy cafrangosra tépve.
Sávosan ömlött az eső,csak azért nem áztam meg,mert a vízhatlan kezeslábas öltözékem megvédett.
A képembe viszont megint kaptam egy reggeli pofafürdőt. Ennyi víz-ami most leesett, inkább nyáron kellett volna. A házunk előtt a vizesárok csurig teleszaladt reggelre kelvén,de most délutánra félig visszaapadt,ezzel is jelezvén,nagyon száraz a föld.
Van egy régi ,használaton kívüli emésztőakna a kertemben-mióta van csatornázás,csak az esővizet gyűjtöm bele,ami a garázs tetejéről lejön-szóval a múltkor kinyitottuk a tetejét,és egyáltalán nem volt benne víz. Megjegyzem, az alja kb. 4-5 m. tehát a talajvíz is szökik...
Lehet,hogy mégiscsak igaza lesz azoknak,akik azt mondták a nyolcvanas években,hogy elsivatagosodik az Alföld????
Jim!!
Ne nagyon siettesd azt a telet ,kérlek! A fűtésszámlák erősen veszélyes értékre tudnak megnövekedni "pénztárcailag"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.