Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Én ugy tudtam felszedni a két relikviát hogy felszedtem az egyiket a széléröl és amikor megcsináltam utána kétszer kivivtam a robbanást és kilökte a relikviát középröl.
Az nekem is hiányzik, méghozzá erősen, Pripyat-ban nagyon jó volt barangolni a város romjai között, és elég élethűre sikerült, az előző részben, a Bár pálya pedig benne van, de csak részben sajnos, pedig az is jó volt, a vild territory val együtt. Szerintem Dezodor majd csinál olyan modot ami visszarakja
Most komolyan milyen már az utolsó pálya amikor SZTRELOKOT kell kinyírni oké meghal minden de amikor LEBEGYEV mondja hogy a Zónának meg kellen nyugodnia akkor az ANOMÁLI szint az egekbe ugrik és mindekinek szétrobban a feje mert annyir fáj és LEBEGYEV nem azzal számolt hogy az ANOMÁLI szint az egekbe ugrik akkor végül is mindenki MEGHALT??????? mondjátok már el létszives mert én nem éretettem meg a végét most mindeki halott velem és LEBEGYEVEL együtt???????????????????????????????? :?: :?
Igen az egész tiszta égbolt frakció kihalt mert uyge a socba nincs olyan frakció.
Csak Strelok maradt életbe.
Valjuk be az uccsó pályának sok jelentősége azért itt nem volt--------!
jó lenne ha csinálnák egy újjabb S.T.A.L.K.E.R részt estleg valaki nem tud valami Infót hogy lessz-e estleg a S.T.A.L.K.E.R Clear Sky fojtatása????????????? amúgy kössz a választ az előző kérdésemre. Szerintem érdemes lenne egy új S.T.A.L.K.E.R történetet csinálni :wink:
és amúgy SZTRELOK hogy maradt életben mikor elintéztem a ruhát ami védte őt a sugárzástól ő hogy hogy túlélte?????????
Szerintem ha bejelentik akkor az 2009-2010 környéke lehet és remélhetőleg nem húzódna el a fejlesztés se.
És akkor már elkerülhetetlen a nagyobb gépigény de addigra már azért szerintem mindenki felpakolja a gépét.
am hogy ne offoljunk a stalker2 topicja-ba írjuk tovább az avval kapcsolatos dolgokat.
Szerintem a kórház pálya az nagyon élvezetes helyszín abszolút feldobott limansk után ami nem a legjobban sikerült.
Az atomreaktor meg rövid bár én akkor voltam először ott.
az agyperzső a vörös erdőben van és ssajna nem lehet oda eljutni csak a shoc-ban ( army werhous-ban nincs levelchanger és halálos pszihotikus sugárzás van arrafele... kár pedig jó pálya volt és azt sem tudtuk meg hogy mi va abban a lefele vezető helységben amihhez dezodor talált kód-ot ahhol 1 monolith-os fickó mesterlövésszel osztja az áldást