Helyszinek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Nekem a Clear Sky-ban hiányzik a két tökjó hely !
Bár és Pripyat :cry: !
Pripyat az jobb mint Limanszk !
Hangulatos kis hely ! :D

Én ugy tudtam felszedni a két relikviát hogy felszedtem az egyiket a széléröl és amikor megcsináltam utána kétszer kivivtam a robbanást és kilökte a relikviát középröl.

Az nekem is hiányzik, méghozzá erősen, Pripyat-ban nagyon jó volt barangolni a város romjai között, és elég élethűre sikerült, az előző részben, a Bár pálya pedig benne van, de csak részben sajnos, pedig az is jó volt, a vild territory val együtt. Szerintem Dezodor majd csinál olyan modot ami visszarakja :D

télleg benne van a bar meg a vild territory <:D> akkor "csak" vissza kellen rakni

úgy értem ,hogy a játék file jai között megtalálható a 2 pálya.... szal csk vissza kéne rakni aztán talán még működne is

Most komolyan milyen már az utolsó pálya amikor SZTRELOKOT kell kinyírni oké meghal minden de amikor LEBEGYEV mondja hogy a Zónának meg kellen nyugodnia akkor az ANOMÁLI szint az egekbe ugrik és mindekinek szétrobban a feje mert annyir fáj és LEBEGYEV nem azzal számolt hogy az ANOMÁLI szint az egekbe ugrik akkor végül is mindenki MEGHALT??????? mondjátok már el létszives mert én nem éretettem meg a végét most mindeki halott velem és LEBEGYEVEL együtt???????????????????????????????? :?: :?

Igen az egész tiszta égbolt frakció kihalt mert uyge a socba nincs olyan frakció.
Csak Strelok maradt életbe.
Valjuk be az uccsó pályának sok jelentősége azért itt nem volt--------!

jó lenne ha csinálnák egy újjabb S.T.A.L.K.E.R részt estleg valaki nem tud valami Infót hogy lessz-e estleg a S.T.A.L.K.E.R Clear Sky fojtatása????????????? amúgy kössz a választ az előző kérdésemre. Szerintem érdemes lenne egy új S.T.A.L.K.E.R történetet csinálni :wink:

és amúgy SZTRELOK hogy maradt életben mikor elintéztem a ruhát ami védte őt a sugárzástól ő hogy hogy túlélte?????????

Kössz a Linkeket :wink: amúgy az is jó lenne ha nem évek múlva adnák ki a S.T.A.L.K.E.R 2 :wink:

és ami persze nagyon fontos hogy szép grafikával de ne legyen nagyon nagy a GÉPIGÉNYE sem

Szerintem ha bejelentik akkor az 2009-2010 környéke lehet és remélhetőleg nem húzódna el a fejlesztés se.
És akkor már elkerülhetetlen a nagyobb gépigény de addigra már azért szerintem mindenki felpakolja a gépét.

Azis nagyon jó lenne :D

am hogy ne offoljunk a stalker2 topicja-ba írjuk tovább az avval kapcsolatos dolgokat.
Szerintem a kórház pálya az nagyon élvezetes helyszín abszolút feldobott limansk után ami nem a legjobban sikerült.
Az atomreaktor meg rövid bár én akkor voltam először ott.

ez a kép ami felül látható ez nem az agyperzselő???????? és ide egyátalán hogy lehet eljutni vagy nem is lehet eljutni??????????

Nme tudom de a CS-nek amikor a Windózból belépsz akkor is ez a kép jön ki a kisképernyőn.

De elvileg az agyperzselő a vörös erdőben van.

De ez szerintem az NPP-ben van.

az agyperzső a vörös erdőben van és ssajna nem lehet oda eljutni csak a shoc-ban ( army werhous-ban nincs levelchanger és halálos pszihotikus sugárzás van arrafele... kár pedig jó pálya volt és azt sem tudtuk meg hogy mi va abban a lefele vezető helységben amihhez dezodor talált kód-ot ahhol 1 monolith-os fickó mesterlövésszel osztja az áldást

[mod]Nem zavar, hogy totál OFF, amit írsz??? Azon kívül a kérdésre sincs válasz, de ez mellékes. - hispan[/mod]

mitgondoltok 2009-ben vagy 2010-ben elég lessz a S.T.A.L.K.E.R 2-nek egy 9800GT 512-MB-al???????????? :?:

Vissza
Top Alul