Helyszinek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Amúgy rájöttem miért írják sokan hogy a CS nem olyan "horrorisztikus-nyomasztó-túlélős" hangulatú. Egyszerűen nagyobb a nyüzsgés a Zónában, mindenfelé npc-k rohangálnak, a helyszínek - értsd: pl táborok - nem olyan elhagyatottak, és ez egy kis életet lehel a játékba. Nincs az embernek olyan érzése hogy egyedül van, azaz a SoC-ban sokszor érzi az ember hogy tök egyedül van, és várja hogy mikor les már rá valami. :D

Azért a Vörös Erdõ nekem elég elrémisztõ volt, pláne éjjel. Nem szoktam megijedni játékban, de
itt elõfordult, hogy reflex szerûen elkaptam a fejem.

Rám a Vörös Erdőben a hangok,a rohanó léptek hangjai hozták a frászt :D

Én be se nagyon mentem magába az Erdőbe, az Ózban is megtanultuk hogy "follow the yellow brick ROAD"! :D:D

Nem jól linkelted be, ja, és oda hátra nem az ablakon át lehet kijutni? Ahogy mész fel a főnökhöz az irodába, valahogy ki lehet ugrani az ablakon a lépcsőnél abban a nagy hangárszerű épületben. Nem próbáltam, valami videóban láttam. Ott aztán be lehet járni az egész hátsó udvart, csak sugárzás van mindenfelé. Visszafelé felmész a legfelső szintre és valahogy a tetőn át vissza lehet jutni a túloldalra.

ápdét: ebben a videóban is benne van, bár nem pont erre gondoltam:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v2kqkrunD1I&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v2kqkrunD1I&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

És mire jó az, ha megölöd?
Van nála valami érdekes, vagy mi?

Na az már derék, sokkal könnyebb, mint a sima, és azt is lehet tuningoltatni a szabadok skizofrén teknikusával?

Hali!Én kinyírtam a fickót(igaz,kb egy éve játszottam ki a CS-t),ha sikerül egy lövéssel csendben megölnöd,akkor nem változik semmi,észre sem veszik.Viszont ha barátok és észreveszik,akkor is csak semlegesek lesznek.Javaslom a Vintart a mókázáshoz.

Scarecrow":n3kz0yel mondta:
igen... nála van az egyetlen Svu dragunov, a compact svd ha így értelmesebb.

Nem csak nála, elméletileg egy halott Freedom-os katonánál akad pl egy a Bloodsuckerek falvánál. :P
(Hog-éktól északkeletre)

Nos ... végigvittem a clear sky -t.Visazont azt olvastam a pc guruban anno hogy pripyat földalatti részébe is el lehet jutni.Azt merre találom?Help brother!

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul