Helyszinek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
ja bocs, nemtudtam hogy volt már erről szó

az a doki szerintem az akit láttunk a soc-ban látomásainkban
a helyről meg csak annyit hogy hogy szerintem dél-nyugat ingoványra gondol ami nincs rajta teljesen a térképen
az lenne hogy a térképen látsz egy folyót ingovány nyugati részén annak túlpartján van szerintem azé hiszem hogy ott van mert a soc-ban is láttam valami folyót aminek a partján a doki állt

ÖÖ... ezz él. STALKER SHOC benne van több videóban is.. És ő mondja meg hogy mi vagyunk strelok(lövész). Szerintem ő lenne az.

Jah utólag rájöttem hogy a SoC-ban volt a pók,őszintén szólva én sem gondoltam hogy megjelenik a CS-ben,azér jó lett volna bónusz figurának haha!Köszi a megerősítést :idea:

Limansz fölött jeleöve :wink:
1-mapa-zony-clearskypl.jpg

Nem tudja valaki, hogy a katonai raktár telepen lévő határnál hogy lehet, átjutni, tudom hogy erős a sugárzás, de amikor én megvettem a játékot, eredetibe, kaptam egy zóna térképet, és a zóna minden olyan helyet jelöl, ahova el lehet jutni, és a határon túl, mutat két helyet, az egyiken, magas szintű sugárzás van, a másikon pszichikus tevékenység, a térkép ezt írja!!

ja tényleg ez clear sky abba benne sincs vörös erdő 8) csak a térképen van kiélesítve a terület ennyi

pontosabban az a barin soccer lenne (de annak a pályának tényleg nem volt sok köze red foresthez )

Egy kérdés: a Kordontól keletre, a Sötétvölgytől délre elhelyezkedő terület nem kapott végül semmi szerepet egyik epizódban sem? Egy térképen láttam "Dark Escape"-el jelölve, ahol az összes helyszín jelölve volt.
(Kivéve Zaton meg az ilyenek, gondolom még CoP előtt készült, mellesleg én mai napíg nem tudok azokról a helyszínekről szinte semmit...)

Az olyan helyszín mint Dead City. Bevolt tervezve, de végül egyik játékba sem lett berakva. Sajnos.

Vissza
Top Alul