Helyszinek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
van köze hozzá.
na de témát váltok.

A yantarba ki fedezte fel azt a bugot vagy easter egg nem tudom mi lenne de a páyla szélén egy helyen nincs kerítés és ki lehet menni a pályáról is meg a gyár olyan részére is be lehet menni ahova nem enged.(a level changer miatt)
én még régen screensotokat csináltam róla de azok már nincs ennek meg sajnos így nem tudom feltenni.

és valaki bármi hasonló dologra bukkant már más pályákon?
én keresgéltem de máshol nem találtam még a swampba talán ahol a relikviafetektort kell felvenni ott még lehet hogy van ilyen. Nem tudom

a mocsarba levo nem tom h mennyire az mert sztem ahhoz lehet kapni kuldetest marmint cstol kaptam 1 kuldit h hozzam el a felderito pdajat a keriteslyuk kornyekerol. szoval lehet h ahhoz is lenne kuldetes es majd vmeik patchez ki is adjak de mar megint megy az off :D

Olvasd már el légyszives figyelmesen nem küldetésről beszélek:

"-A yantarba ki fedezte fel azt a bugot vagy easter egg nem tudom mi lenne de a pálya szélén egy helyen nincs kerítés és ki lehet menni a pályáról is meg a gyár olyan részére is be lehet menni ahova nem enged.(a level changer miatt)-"

"valaki bármi hasonló dologra bukkant már más pályákon?"
"én keresgéltem de máshol nem találtam még a swampba talán ahol a relikviadetektort kell felvenni ott még lehet hogy van ilyen mert ott nem néztem körül a nagy sugárzás miatt. Nem tudom"

és ez itt nehezen lenne off

[mod]Totál OFF! hispan[/mod]

KönigsTiger":oqh7fk6x mondta:
azon gondolkozok, h kene szolni a gscnek h kilehessen irtani az elleneket

Bocs nem akarom felkorbácsolni az idegeket, de talán azt megoldhatták volna, hogy egy pár napra visszavonulnak és nem spawnolnak az ember orra elé félóránként, hanem mondjuk 3 játékbeli nap után kezdenek felbukkanni...vietcong frakció meg nincs a játékban, hogyha leszedsz egyet 5 másik sorakozik fel a határon :D és még nekik is kellett néha idő az újraszerveződésre...

KönigsTiger":s6xy1k3s mondta:
mar megbocsass de magamrol beszeltem h eltertem a tematol lol2

bocsi azt hittem nekem írod. már paranoiás vagyok :cry:

banderas egyébként van oylan pálya ahol ki lehet írtani az elleséges humán frakciót pl az agropom vagy a vörös erdő persze ehhez a dutynak barátnak kell lennie.
sőt még a yantarba is véglegesen ki lehet a zombikat irtani.

Sziasztok!
Igazából egy hülye kérdést akarok feltenni :D . Ami az oldal fejlécén is van kép és a betöltőképernyőn is szerepel, szal ez a hely véletlenül nem a Vörös Erdőben van???

na tudom hol van! Van egy folyó pripyattól és atomerőműtől keletre a pda-ban is látszik majd
nagyított képen néztem link: http://www.wallpaperez.net/wallpaper/ga ... y-1282.jpg
nyilván az a nagy körhinta az pripyatban van
és az a rész ahol a zöldruhás koma gugol rpg-vel a hátan a folyó másik oldalán egy mocsaras terület
csak cler sky másol játszódik #B

ez egy sima art semi köze sincs a játékban lévő pályákhoz , térképekhez ...

pedig azt hittem hogy az a körhinta... pripyatban van egy és az folyó mellette... lol2

azt jól mondod hogy körhinta... folyó , de ez csak egy art

még 1x leírom ez egy easter egg , mivel hogy ha lemész oda látod azt a teleport féleséget , nah igazából ez valami tv show-ban volt oroszországban talán ? (valami olyan mint a legyen ön is milliomos ) , aztán belekerült a játékba is :D

Vissza
Top Alul