Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Lehet találni is, ha jól emlékszem, már a mocsárban, de ez nem biztos. Nekem kettő volt belőle, egyet adtak, egyet találtam és ez utóbbi volt meg korábban.
Sajnos igen :-( Pedig 35-ös rajta a sugárvédelem (vagy már talán több is), és mégis ha kiakasztasz egy gravit, már elkezd menni a sugárzásszint felfelé és fogy az életed...
A ruhák sugárvédelme %-os (a SEVA-é 50 vagy 60% alapból), az artefaktok sugárzása ellenben egységnyi. Azaz, ha van 1db 2-es sugárzású cuccod, annak kb a felét veszi le a ruha. A sugárelnyelő artefakt ellenben szintén egységnyit nyel el, ráadásul, ha beszedtél valamennyit (piros sáv a műszeren), azt is szépen, folyamatosan nyeli el, azaz csökkenti. Az artefaktok sugárzása és sugárelnyelése egymás ellen hat, azaz egy 2 egységnyi sugárzásút 2 egységet elnyelő cucc képes közömbösíteni. Ha több az elnyelés, mint a sugárzás, akkor a "felesleg" fog rád hatni...
Sajna az ingoványba a gyűjtögetés nem éri meg kb 60 kg soti+pisztoly keverékér 6 valamennyit adott a CS-es kereskedő
Viszont ha még az elején vagytok akkor mindenképp minél több feladatot válaljatok el l oda mész az egyik cs stalkerhez megkérded segíthetek és ha ott olyan a feladat hogy hoz ilyen-olyan lőszert vagy egy pédéát akkor mindenképp megéri meg ha gyakorlott vagy a játékba akkor minél többet foglalj el meg védj meg.
Röpke óra alatt kb nekem 15 ezer jött össze a cuccomal meg egy artival a medúzát megtartottam 11eRU volt a cs bázis jutalma
Ha a mocsárban az arti-kat is összeszeded, az bőven megéri! Rögtön a detektor mellett van egy 12.000-es, de sok a 4-6.000-es is. Persze érdemes artimappal csinálni.
ja jó én az életbe nem találtam volna rá mert azt a detektort is alig láttam meg sokan mondták hogy ez van csak én nem tuttam h hol az a gravi amúgy 1 nagy szar eladni jó
szerintem aki kíváncsi a rejtett részletekre annak érdemes megnézni és a végigjáccás meg csak a fő sztorivonalat írja le és nem lövi le a poénokat..... :wink:
Én egy csomó dolgot nem találnék meg, ha nem kérdezném meg vagy nem olvasnám valahol. Pl artimap szerintem tök jó dolog és nem hogy nem vesz el a játékélményből, de még hozzá is ad
Egyébként van az a hely red forestben, ahová el kell (lehet?) kísérni pár stalkert relikviákat gyűjtögetni és elvileg védened kéne őket. Lát ott a detektorom 2 relikviát, de mindig csak az egyiket tudom felszedni... :S nem értem... A másik egyhelyben áll (elvileg a gödörbe jelölve), de nincs ott semmi...
" A másik egyhelyben áll (elvileg a gödörbe jelölve), de nincs ott semmi... "
de van, nehezen szedtem fel én is azt az artit, lekonnyitettem magam 40 kg-ra, mivel van ott egy láda a közelben és utánna lementem a gödörbe és akkor jelent meg az arti