Helyszinek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
hispan":c1sdjeza mondta:
Gondolom akkor természetes előfordulást ne is kérdezzek :)
Lehet találni is, ha jól emlékszem, már a mocsárban, de ez nem biztos. Nekem kettő volt belőle, egyet adtak, egyet találtam és ez utóbbi volt meg korábban.

hispan":2b2u0c08 mondta:
Sajnos igen :-( Pedig 35-ös rajta a sugárvédelem (vagy már talán több is), és mégis ha kiakasztasz egy gravit, már elkezd menni a sugárzásszint felfelé és fogy az életed...

A ruhák sugárvédelme %-os (a SEVA-é 50 vagy 60% alapból), az artefaktok sugárzása ellenben egységnyi. Azaz, ha van 1db 2-es sugárzású cuccod, annak kb a felét veszi le a ruha. A sugárelnyelő artefakt ellenben szintén egységnyit nyel el, ráadásul, ha beszedtél valamennyit (piros sáv a műszeren), azt is szépen, folyamatosan nyeli el, azaz csökkenti. Az artefaktok sugárzása és sugárelnyelése egymás ellen hat, azaz egy 2 egységnyi sugárzásút 2 egységet elnyelő cucc képes közömbösíteni. Ha több az elnyelés, mint a sugárzás, akkor a "felesleg" fog rád hatni...

Sajna az ingoványba a gyűjtögetés nem éri meg kb 60 kg soti+pisztoly keverékér 6 valamennyit adott a CS-es kereskedő
Viszont ha még az elején vagytok akkor mindenképp minél több feladatot válaljatok el l oda mész az egyik cs stalkerhez megkérded segíthetek és ha ott olyan a feladat hogy hoz ilyen-olyan lőszert vagy egy pédéát akkor mindenképp megéri meg ha gyakorlott vagy a játékba akkor minél többet foglalj el meg védj meg.
Röpke óra alatt kb nekem 15 ezer jött össze a cuccomal meg egy artival a medúzát megtartottam 11eRU volt a cs bázis jutalma

Ha a mocsárban az arti-kat is összeszeded, az bőven megéri! Rögtön a detektor mellett van egy 12.000-es, de sok a 4-6.000-es is. Persze érdemes artimappal csinálni.

az ingoványba a detektor meg a gravi az hol van a leszakadt hídnál vagy hol?
1 screenshotot raljatok már be nekem lécci mármint a mapról h hol van?

object>

tessék

Mindig röhögök amikor meglátom ezeket a videókat, hogy vannak akiknek ez kell... megöli a "kaland" vágyat... jóhogy nem egy végigjátszással nyomják :D

ja jó én az életbe nem találtam volna rá mert azt a detektort is alig láttam meg sokan mondták hogy ez van csak én nem tuttam h hol az a gravi amúgy 1 nagy szar eladni jó :D

GAdam":100m0dl5 mondta:
Mindig röhögök amikor meglátom ezeket a videókat, hogy vannak akiknek ez kell... megöli a "kaland" vágyat... jóhogy nem egy végigjátszással nyomják :D

szerintem aki kíváncsi a rejtett részletekre annak érdemes megnézni és a végigjáccás meg csak a fő sztorivonalat írja le és nem lövi le a poénokat..... :wink:

Én egy csomó dolgot nem találnék meg, ha nem kérdezném meg vagy nem olvasnám valahol. Pl artimap szerintem tök jó dolog és nem hogy nem vesz el a játékélményből, de még hozzá is ad :)

hát ja lehet amit te megtalálsz azt a másik nem ezért van ez a fórum hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat :P

Egyébként van az a hely red forestben, ahová el kell (lehet?) kísérni pár stalkert relikviákat gyűjtögetni és elvileg védened kéne őket. Lát ott a detektorom 2 relikviát, de mindig csak az egyiket tudom felszedni... :S nem értem... A másik egyhelyben áll (elvileg a gödörbe jelölve), de nincs ott semmi...

Csipát hil lehet szerválni.
Nem vintart hanem pl dragunovot a szabadság kereskedője nem ad el nekem mást meg nem tok. :?

" A másik egyhelyben áll (elvileg a gödörbe jelölve), de nincs ott semmi... "

de van, nehezen szedtem fel én is azt az artit, lekonnyitettem magam 40 kg-ra, mivel van ott egy láda a közelben és utánna lementem a gödörbe és akkor jelent meg az arti

Vissza
Top Alul