Helyszinek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Igen, ezt ecsetelem, hogy ez megvan, elengedtem (később a banditák kinyírták) de a rejtekhely nem került be a küldetések/helyek közé.

hispan":2jrp1icn mondta:
Visszamentem szeméttelepre, felvettem a bandita küldetést, hogy öljem meg a csákót aztán beszéltem vele, hablatyolt valami rozsdás kocsi csomagtartójáról meg rejtekhelyről, el is engedtem ennek fejében, de a PDA-mra nem került rá a helye. Hol lehet?

Nem tudom mi a baj de én ott úgy csináltam hogy először elengedtem aztán hátba lőttem és duplán jól jártam :twisted: (nekem jelezte a kocsit)

Milyen a jele? Lila kör, mint a többi rejtekhelynek? Mert szeméttelepen egyet sem ír már ki :S Amúgy ha nem te lövöd le, akkor a fosztogatók és mikor mész vissza a buszmegállóba, a hulláját ugyanúgy kifoszthatod :)

A szeméttelepen azért jó 'vadászni' mert mivel a fosók állandóan vissza spwanolnak így annyi cuccost vehetsz fel majd adhatod a kereskedőknek hogy asszem 1* 20ezret sikerült kigyűjtenem csak elég nagy önygyilkosság teljesen üresen néha páncél nélküé jobb mert még többet bírsz...csak a fosók bármikor rádtörhetnek igaz a duty már uralja a területet kivéve a banditbázist.

A duty bázis melletti stalker bázison is ugyanígy gyűjthetsz, mindíg jönnek támadni a banditok és horribilis mennyiségű fegyver elhullik. Egyik ottani ládámban 1060 kiló fegyver van (pont az a dilemmám, hogy az ottani kereskedő halott és elcipelni meg a duty-shoz nem tudom a cuccot...)

hispan":5tobkq72 mondta:
A duty bázis melletti stalker bázison is ugyanígy gyűjthetsz, mindíg jönnek támadni a banditok és horribilis mennyiségű fegyver elhullik. Egyik ottani ládámban 1060 kiló fegyver van (pont az a dilemmám, hogy az ottani kereskedő halott és elcipelni meg a duty-shoz nem tudom a cuccot...)

egy idő után már kipusztulnak a területről nekem hamar :D

Pedig ha összeszedsz 5 gravit, akkor csak 10et kell fordulni XD

Murder3: nekem nem akarnak kipusztulni, de nem is siettetem, mert ez egy biztos bevételi forrás.

Sajnos igen :-( Pedig 35-ös rajta a sugárvédelem (vagy már talán több is), és mégis ha kiakasztasz egy gravit, már elkezd menni a sugárzásszint felfelé és fogy az életed...

hispan":3aovmub1 mondta:
Murder3: nekem nem akarnak kipusztulni, de nem is siettetem, mert ez egy biztos bevételi forrás.

Nekem kb kettőt támadtak a fosók a második támadásnál segítettem utánna már nem is volt több piros pötty csak néha visszatelepszenek a mutánsok de kb csak 1 pályalépésig

sajna nekem a yantarnál volt problémám csinálnám a legelső küldit persze 2 zombi támadás védése után mire oda érek a stalker csoporthoz addigra a bázison már senki mert megölték őket a zombik.

egyébként mennyit tuningoltál a sevába?
nekem a bulatnál 57-es volt minden

Cody":2o8fqwrq mondta:
SEVÁ-val is???

A stálker bázisnál, az alagut felöl van egy örtörony, rajta egy Duty-s hulla. És odamegyek és ledob, sikerült valakinek eljütnia oda, megéri átbrékelni ott????

Na az engem is érdekelne mivan ott. Sevám volt és kiirta h magas a sugárzás. upsz... Majd ujrakezdem mert most freedomos vagyok és bugos állandóan.

én nem birok oda fel menni
OFF:a sugárzás ellen van 1 marha jó arti de nem emlékszem hogy mi a neve

Buborék az arti +6 rad

A stalker frakció adja, ha megnyered a frakcióháborút nekik.
Az egyik legritkább artifakt.

[mod]Nincs dupla HSZ!

hispan[/mod]

Egyébként azelőtt meg a mutánsok támadták meg a stalkerokat, ugy hogy majdnem mindenki kihalt, szerencse hogy időben odaértem... :oops:

Nos, letöltöttem egy modot, ami rendbehozza a frakcióháborúkat, hogy rendesen támad mindnki mindenkit, ugy ahogy az eredeti kellett volna. Igaz kicsit levisze a framratet, de nm vészes. De hogy miylen brutális éjjelen vagyok keresztül...mármint a stalkerben.
Ugye ujra inditottam a játékot, nem jártam messze, csak azt a csomagot kelett visszavinnem sidorovichhoz. De ami ezután történt... kb. 10 órakor este mintha beindult volna az élet. A stalker bázisról az ÖSSZES, de az ÖSSZES stalker elidult "vadászni" szerte a Kordonban. Még a mechainkus és a trader se maradt ott! Teljesen kiürült! LOL Egész álló éjjel csak a segélyhivásokat hallottam meg lövöldözést. A mutánsok száma ugy megnőtt, hogy az egész kordon teli volt piros meg sárga pöttyökkel. Aztán reggelre kb. kiirtották majdnem az összes mutánst és mindenki visszament a bázisra. Na ezt nevezem én háborúnak!

Most érzem a Clear Sky-t olyannak, amilyennek lennie keleett volna. Persze egy csomó modot meg mindent letölttöttem hozzá, + legujabb patch, szal most a gamedata 500MB...LOL

Vissza
Top Alul