Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan":2jrp1icn mondta:Visszamentem szeméttelepre, felvettem a bandita küldetést, hogy öljem meg a csákót aztán beszéltem vele, hablatyolt valami rozsdás kocsi csomagtartójáról meg rejtekhelyről, el is engedtem ennek fejében, de a PDA-mra nem került rá a helye. Hol lehet?
hispan":5tobkq72 mondta:A duty bázis melletti stalker bázison is ugyanígy gyűjthetsz, mindíg jönnek támadni a banditok és horribilis mennyiségű fegyver elhullik. Egyik ottani ládámban 1060 kiló fegyver van (pont az a dilemmám, hogy az ottani kereskedő halott és elcipelni meg a duty-shoz nem tudom a cuccot...)
Rookie":8r4q5w77 mondta:Pedig ha összeszedsz 5 gravit, akkor csak 10et kell fordulni XD
hispan":3aovmub1 mondta:Murder3: nekem nem akarnak kipusztulni, de nem is siettetem, mert ez egy biztos bevételi forrás.
Cody":2o8fqwrq mondta:SEVÁ-val is???
A stálker bázisnál, az alagut felöl van egy örtörony, rajta egy Duty-s hulla. És odamegyek és ledob, sikerült valakinek eljütnia oda, megéri átbrékelni ott????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.