Helyszinek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
De ha teszemazt belépek a duty-ba, akkor freedomos ürgék nem fognak aprítani? Hogy kunyerálom be magam utána hozzájuk?

szerintem sehogy mert ugye a freedom-osok meg a duty-sok nagyon nem komálják egymást

Igen, ezért kérdem, hogy hogyan van technikailag ezt a klánváltás... csak mert 50.000-ért megérné egy kicsit freedomosnak lenni, ha utána lehetek megint mindenki haverja :)

én most szerintem belépek majd a duty-ba aztán a stalkerek és úgy a freedom vagy forditva

egyébként nem kell belépni sehova se ha meg akrod szerezni azt az artifact-et mert az a főküldetéshez tartozik.... mikor le kell engedni a limanszki hidat... (mellesleg ha leengeded a hidat akkor is kapsz 50.000 ru-t meg 1 fn2000-et )

[mod]Közvetlen megelőző HSZ-t nem idézünk! WARN 2 hét. - hispan[/mod]

Cody":1ywmeoei mondta:
A Vörös erdőben ugy van az a barlang. És ott van egy lejárat valahova. f*s lemeni oda :lol: :lol:

Valaki mondja meg mi van ott légyszivess

én lementem :) 10 mp sem kellet ahhoz h megöljenek.Jó mi?

én találtam ott lent 1 buldog gránátvetőt azon kívül nincs semmi lent

Pontosan: semmit nem csináltál, a szabályzatot sem olvastad el. Ha a warn 2 hete alatt ha gond lesz, jön a BAN. Nem ártana olvasgatni...

a fejéc alatt pirossal "SZABÁLYZAT" néven

Ennél feltűnőbb már nem is lehetne. De mondok jobbat: a regisztráció előtt EL KELL OLVASNI. Ezért is kaptál warn-t, mert nyilván ezt nem tetted meg.

Nem vok noob.:s
Utálok olvasni igazából xD
És a legfontosabb az volt hogy találjak embereket akik segítenek a stalkerban.Mert...hogy mondjam.Önfejű vagyok!

limansk az elég jól sikerült kár hogy death zone van a falak melllett és az is kár hogy nem lehet megnézni azt a radat kicsti közelebbről (remélem a későbbiekben lessz hozzá valami mod )

Visszamentem szeméttelepre, felvettem a bandita küldetést, hogy öljem meg a csákót aztán beszéltem vele, hablatyolt valami rozsdás kocsi csomagtartójáról meg rejtekhelyről, el is engedtem ennek fejében, de a PDA-mra nem került rá a helye. Hol lehet?

a banditák legelső küldetése hogy nyírj ki valami embert akit a buszmegállónál talász meg

Vissza
Top Alul