Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Igen, ezért kérdem, hogy hogyan van technikailag ezt a klánváltás... csak mert 50.000-ért megérné egy kicsit freedomosnak lenni, ha utána lehetek megint mindenki haverja
egyébként nem kell belépni sehova se ha meg akrod szerezni azt az artifact-et mert az a főküldetéshez tartozik.... mikor le kell engedni a limanszki hidat... (mellesleg ha leengeded a hidat akkor is kapsz 50.000 ru-t meg 1 fn2000-et )
Nem vok noob.:s
Utálok olvasni igazából xD
És a legfontosabb az volt hogy találjak embereket akik segítenek a stalkerban.Mert...hogy mondjam.Önfejű vagyok!
limansk az elég jól sikerült kár hogy death zone van a falak melllett és az is kár hogy nem lehet megnézni azt a radat kicsti közelebbről (remélem a későbbiekben lessz hozzá valami mod )
Visszamentem szeméttelepre, felvettem a bandita küldetést, hogy öljem meg a csákót aztán beszéltem vele, hablatyolt valami rozsdás kocsi csomagtartójáról meg rejtekhelyről, el is engedtem ennek fejében, de a PDA-mra nem került rá a helye. Hol lehet?