Havi Hírek

az lenne a kérdésem, hogy lesz e a CS-ből is Collector's Edition?? esetleg ha a havi 5 kérdésbe beletudnátok rakni, ha Ti nem tudjátok még rá a választ..thx

nem sietik el a dolgokat, az tény. tuti van már terv csak nem publik. én úgy tervezem, hogy megveszem az angol sima verziót, meg később a ruszki kollektors editiont, és azt fogom használni, az angolból csak a text mappát és a sounds mappát fogom beledobni az orosz verzióba. Persze szntem a collectors várat nyárig magára, amig lesz pézem rá :) (jajj de rosz érzés előre tervezni, hiszen még a cs se jött ki)

nekünk semennyire, nekik jobb, hogy a thq nem szívja el a pénzük felét :D meg van egy pár millió fős thq utálótábor is már... és azok úgyse veszik meg onnan, inkább megrendelik orosz nyelven :D

én anno a SoC Collector's-t egy angol oldalról rendeltem (http://www.game.co.uk/PC/Action/FirstPe ... s-Edition/) és postaköltséggel együtt olcsóbb volt, mintha itthon megvettem volna a sima kiadást :!: , dehát nincs mit tenni, ez Magyarország, nem szeretnék senkit se megsérteni, de ilyen szinten így állunk! :|
ha már lesz CS-ből is collect. akkor azt is innen fogom rendelni..
písz

ez engem is érdekelne.. :?

vki tudja hogy mikortájt jönn a következő képcsomagocska vagy videó :?:

Egyszerre 1 HSZ. - hispan1

oké, bocs. :oops:

Semmi gond...

Csak azért van az a szerencsétlen szabályzat, hogy el legyen olvasva... Nem tudom hogyan lehetne már erre az embereket rászorítani...

Sehogy, mindegy mekkora betükkel van kiírva :) De ezen nem kell fennakadni mind ilyenek vagyunk. Mindenki mindent elolvasna rámenne az egész szabadideje.

ez így van és tényleg bocs.. lehet h elolvasom :wink: :D
de amúgy tudtok vmi választ adni az eredeti kérdésemre? :roll:
-THQ utálat
-következő kép-, videó csomagocska..

nincs időponthoz kötve, amikor úgy gondolják akkor raknak ki.

a januári válaszokat is 1-2 héten belül meg kell kapnunk, lehet már holnap, vagy a hét folyamán lesz vmi infó.

értem.. jujj ez tök izgi :roll: , minden nap nézem a "visszaszámlálót"; várván hogy talán ott lesz a 'MEGJELENT' :!: felirat de nem és sajnos nagyon lassan telnek a napok.. ígyhát kénytelen vagyok még a SoC-cal gémelni, de még most is élvezem és derülnek ki új dolgok számomra..

Vissza
Top Alul