Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
az lenne a kérdésem, hogy lesz e a CS-ből is Collector's Edition?? esetleg ha a havi 5 kérdésbe beletudnátok rakni, ha Ti nem tudjátok még rá a választ..thx
nem sietik el a dolgokat, az tény. tuti van már terv csak nem publik. én úgy tervezem, hogy megveszem az angol sima verziót, meg később a ruszki kollektors editiont, és azt fogom használni, az angolból csak a text mappát és a sounds mappát fogom beledobni az orosz verzióba. Persze szntem a collectors várat nyárig magára, amig lesz pézem rá (jajj de rosz érzés előre tervezni, hiszen még a cs se jött ki)
nekünk semennyire, nekik jobb, hogy a thq nem szívja el a pénzük felét meg van egy pár millió fős thq utálótábor is már... és azok úgyse veszik meg onnan, inkább megrendelik orosz nyelven
én anno a SoC Collector's-t egy angol oldalról rendeltem (http://www.game.co.uk/PC/Action/FirstPe ... s-Edition/) és postaköltséggel együtt olcsóbb volt, mintha itthon megvettem volna a sima kiadást :!: , dehát nincs mit tenni, ez Magyarország, nem szeretnék senkit se megsérteni, de ilyen szinten így állunk! :|
ha már lesz CS-ből is collect. akkor azt is innen fogom rendelni..
písz
ez így van és tényleg bocs.. lehet h elolvasom :wink:
de amúgy tudtok vmi választ adni az eredeti kérdésemre? :roll:
-THQ utálat
-következő kép-, videó csomagocska..
értem.. jujj ez tök izgi :roll: , minden nap nézem a "visszaszámlálót"; várván hogy talán ott lesz a 'MEGJELENT' :!: felirat de nem és sajnos nagyon lassan telnek a napok.. ígyhát kénytelen vagyok még a SoC-cal gémelni, de még most is élvezem és derülnek ki új dolgok számomra..