Havi Hírek

Én arra emlékszem, mikor utána rájöttünk, hogy nem is kell hozzá Hamachi :)

Nézettségi rekord egyébként a megjelenés másnapján volt, azt a számot (egyszerre 47 ember) nem sikerült megközelíteni. Talán majd mikor a CS kijön :)

Nekem most újra kellett kezdenem a SoC-t, mert le lett formázva a C: meghajtóm, és hát egy kissé megfeledkeztem arról, hogy a S.T.A.L.K.E.R. a Dokumentumokba menti a játékállásokat... fal1 Pedig már Prypiat-nál tartottam! Azaz csak most mentem volna oda. :|
Nagyon jó érzés újra a Zónában barangolni, az előző játékot Novice szinten toltam, most pedig ráálltam kapásból a Master-re. pattog1
Annyira magával ragad az egész, veszettül várom már a Clear Sky-t, bárcsak a GSC a SoC késése miatti vígaszként kidobná már decemberben (persze kész állapotra gondolok), és befigyelhetne a fa alatt karácsonykor... :oops: Nagyon el tudnám viselni! :P Persze eléggé cink volna beledurrantani a vizsgaidőszak kellős közepibe! nem1
Szóval tűkön ülve várom, és nagyon kíváncsi vagyok a játék kerettörténetére!

No én ezért nem bánom, hogy márciusban jön, mert ha dec/jan-ban jönne, megbuknék mindenből :)

Ha netalán február 1 előt kijönne szerintem egy teljes évet csúszna a diplomám mert ezt a vizsgaidőszakot tuti hogy végig játszanám úgyhogy addi kell csak kibírni mindenkinek :cry: :D :cry: :lol:

Ne aggódjatok a suli miatt,lehet páran le is diplomáztok,mire kitisztul az ég :D :D :D
Az alapjáték x -év volt mig elkészült,majd kellett + 1év,hogy a tapaszokat kiadják (bár még az sem teljes)....
Ráadásul egy csomó mindent kihagytak,ugyhogy csak nyugi a sulipadban :P

Ja,amúgy én is imádom ezt a játékot,tényleg egy klasszis,de ez a sok szarakodás ami volt - van vele egy rossz viccé alakult át mára....sajnos.....

Trottyli ne feledd, hogy a játék már kész, így a clear sky készítésének java az új színhelyek és az új sztori összerakásával telik (meg pár módosítás az eredeti dolgokon, nyílván). Szóval annyi minden miatt it már nem késnek.

Komolyra fordítva a szót remélem, hogy tényleg nem lesz késés. Szerintem most már kijelölhettek maguknak olyan határidőt, ami megfelel a munka hosszának.

beszélem ma egyik haverommal hogy jön a Clear Sky mekkora jo lesz, kérezi mikor mondom h március körül erre aszondja h aszitte h csak 2 év múlva...

Egyetértek, március kivitelezhető, szerintem. Persze egyikőnk se lát bele a folyamatba, szval meglepetések lehetnek :)

de már ilyenek kaptak szárnyat hogy már midnen kész van még a celofán is a tokon, szoval a márciusi megjelenés pont optimális lesz

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul