Havi Hírek

Ahelyett lesz Limansk nem? Az is egy b azinagy város lesz, és ha igaz hogy Argoprom x2 méretű akkor az húhúúúj de jó! (elgondolkodok egy ramvásáron)

szerintem NEM mondta senki hogy márciusban fog kijönni csak az volt hogy q1
aztán meg álltalában MAJDNEM minden kiadó tologatja a játék kiadását.... pár honnappal és szerintem jobb hogy kiadócsere történt és azz a 2 hónap meg mi ahhoz a 6 évhez amig vártatok a stalker-re (mert én szerencsére 1 évig vártam rá mert addig a képek alapján nem gondoltam hogy ez jó is lessz de aztán az alpha meghozta a kedvet :roll: )....... az is lehet hogy márciusban elégsok játék jelenik meg (white gold war in paradise....... ilyen lővős cucc elég sok.... :wink: ) szal aki nem jácott az eredeti stalker-el az gondolom nem vesz meg a cs-t se viszont a többi game-et meg megveszik..... meg örüljünk ezalatt a pár hónap alatt hegesztenek hozzá még vmit...... (szerintem ez a marketing szöveg...... kicsit habi de az embereket köyynű manipulálni )
nyáron meg mindenkinek több ideje van..... játékra.....meg akkor nem is jelenik meg annyi játék ÉS aki tavasszal megveszi a játékokat az adigra ki is jáccotta és jöhet a következő...... MEG legalább az optimalizálás is joval jobb lessz mint a shoc szerintem arr is ráfért volna még 1 kis tesztelés.... de hát
ugye..... THQ :evil: ) szóval szerintem megéri várni még 1 kis időt hogy mégjobb stuff jöjjön ki

(viszonyítás képen: half-life2 2004 november 12
half-life 2 episode 2006 junius 1 )
(és hozátenném hogy a hl2 után az episode 1 az elégé rövid volt és kevés újjítás volt benne )

annyit láttunk csak hogy Q1 2008.

De a váratlan kiadóváltás hozott 2hónap csúszást. mivel a másik kiadó is be van már táblázva, örülhetünk hogy bezsúfolták a CS-t ilyen gyorsan. Legtöbb kiadó mint pl a THQ is tette anóó a stalkerrel, fogta és mondta jóvan kell, de csak jövőre kerül sorra. és úgy is lett. Szal én még így is összeteszem a kezem, hogy nem lett komoly probléma. Bár a shoc sikerei után nem is lehetett volna (Microsofttól kezdve Ubisof mindenki akarta a CS-t. Microsofttal kötöttek is szerződést, és valami sdk toolokat fognak használni, ami megkönnyíti a munkát... de én ezen részéhez nem értek.)

Egyetértek: SoC kétséges volt, mielőtt kijött (na nem nekünk, hanem a világ fennmaradó 99%-nak), a CS már biztos siker. Pár hónapnál többet emiatt úgysem fog késni.

TheInterviewHeader.jpg

Auf Stalkerzone.de findet ihr aktuell die deutsche Übersetzung eines frischen & recht interessanten Interviews zwischen Games.Cnews.ru und GSC Game World.
In diesem finden sich satte 61 Fragen zu S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky, die teils bereits bekannte Themenpunkte behandeln, teils aber nochmals unterstreichen, dass sich Clear Sky wohl nicht allzu sehr von S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl unterscheiden wird.

Auf die Frage beispielsweise, ob es in 'S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky' einen Freeplay-Modus oder etwas vergleichbares geben würde, antwortete GSC:

"In der ersten Hälfte des Spiels wird man sehr viele Möglichkeiten haben, frei zu entscheiden was man machen möchte. Aber danach wird der Spieler von den Ereignissen mitgerissen werden."

Auch die Frage, ob es endlich ein Singleplayer-SDK geben wird, verneinte GSC Game World, zugegeben etwas umschrieben:

"Damit es einfach ist mit dem SDK umzugehen, ist eine extra Gruppe an Mitarbeitern notwendig, was eine ganze Menge Arbeit ist. Dafür haben wir noch kein Geld eingeplant und wenn wir die Tools so wie sie jetzt sind veröffentlichen, werden die User viele Fragen stellen. [..]"

Auch alle diejenigen, die sehnsüchtig darauf warten, die aus S.T.A.L.K.E.R. geschnittenen Mutanten in Clear Sky wieder zu sehen, wird leiter enttäuscht:

"Wir haben entschieden, das es besser ist weniger Monster, aber dafür bessere in das Spiel zu setzten. Wir haben darüber nachgedacht Ratten in das Spiel einzufügen, aber wenn wir so viele Ratten einfügen das es interessant wird, würde das wegen der ganzen Animationen dem CPU zu groß zur Last fallen."

Dafür wird es in Clear Sky nun wohl erstmals Frauen geben - Allerdings, meine jungen Herren, nur mit Exo-Skelett oder wahlweise im Schutzanzug.

http://www.oblivionlost.de/index.php?zo ... n2&lang=de

http://stalkerzone.de/forum/viewtopic.p ... 547#p19547

(aki nem érti az google translator-al lefordítja angolra aztán elolvassa )

én nem akarok vitatkozni de 2 nappal ezelőtt rakták ki akkor biztos van benne valami új infó

ok tehát ezzel beismered azt is, hogy ha a gamestar postol valamit holnap, mondjuk ugyanezt, akkor az is friss hír? :D :D

na jó lefordítom, amúgy kb 2hetes hír...

eleje ilyen hablaty, hogy a clear skáj már más lesz, meg mennyire jó meg már sok kérdés vót, de bíznak benne hogy akad még pár újdonság...

1. freeplay?

kb a játék fele freeplay, de egy idő után rájössz úgyis hogy át kell térni a sztorimódra, mivel kiégsz (ala priboi story)

2. sp sdk?

sok péz meg idő, nincs rá se péz se idő és külön team kellene hozzá, szal majd 1x.

3. szörny? lesz sok jóság?

nem nemlesz. úgy döntöttünk hogy inkább kevesebb legyen, és azok erősebbek lesznek. majd ahogy a sztori kibontakozik úgy lesznek többen, de nem viszik tulzásba. patkányokról annyit, hogy gondolkoztunk azon, hogy betesszük őket, de nagyon felzabálják a cpu-t ha nagy rajokban közlekednek, szal nem biztos hogy bennelesz.

4. lesz nő?

erre viccesen azt válaszolta, hogy lesz, biztos, csak exoskeletonban és maszkban, szal nem fogod felismerni. haha nagyon vicces.

nos tessék :) ennyit az új hírekről, ezt már január 12.én megkaptuk gsc-től körlevélbe. semmi extra, és semmi újság... sajnos ez van.

dezodor":3fgwx5hy mondta:
ok tehát ezzel beismered azt is, hogy ha a gamestar postol valamit holnap, mondjuk ugyanezt, akkor az is friss hír? :D :D

na jó lefordítom, amúgy kb 2hetes hír...

eleje ilyen hablaty, hogy a clear skáj már más lesz, meg mennyire jó meg már sok kérdés vót, de bíznak benne hogy akad még pár újdonság...

1. freeplay?

kb a játék fele freeplay, de egy idő után rájössz úgyis hogy át kell térni a sztorimódra, mivel kiégsz (ala priboi story)

2. sp sdk?

sok péz meg idő, nincs rá se péz se idő és külön team kellene hozzá, szal majd 1x.

3. szörny? lesz sok jóság?

nem nemlesz. úgy döntöttünk hogy inkább kevesebb legyen, és azok erősebbek lesznek. majd ahogy a sztori kibontakozik úgy lesznek többen, de nem viszik tulzásba. patkányokról annyit, hogy gondolkoztunk azon, hogy betesszük őket, de nagyon felzabálják a cpu-t ha nagy rajokban közlekednek, szal nem biztos hogy bennelesz.

4. lesz nő?

erre viccesen azt válaszolta, hogy lesz, biztos, csak exoskeletonban és maszkban, szal nem fogod felismerni. haha nagyon vicces.

nos tessék :) ennyit az új hírekről, ezt már január 12.én megkaptuk gsc-től körlevélbe. semmi extra, és semmi újság... sajnos ez van.

én nem fogok senkivel se vitatkozni nekem van benne pár új infó...kész

Vissza
Top Alul