Havi Hírek

Bocs...

Tegnap vettem észre mert azt a 2 lapot szoktam nézni rendszeresen....
Öregszem 8)

Köszönjük, de ez már szerepelt angolul és widra a fordított verzió linkjét is betette :) De köszönjük.

Üdv nektek,

Rengeteg kérdést kaptunk a stalkerrel kapcsolatban, és ez nagyon jó. Ezúttal szeretnénk nektek megköszönni a játékunk iránti hatalmas érdeklődéseteket. A mostani szériában kicsit felrugtuk a szabályokat, és több kérdésre válaszoltunk, mint ahogy azt elterveztük. Először is olyan kérdésekre adunk most választ, amik fontosak, mert sokan kérdeztétek tőlünk. Tehát következzenek:

1. lesz-e single player sdk?

Igen, szerettük volna megjelentetni minél előbb, de az igazság szerint az egész team most a Clear Sky-on dolgozik, és nincs elég időnk a single sdk megírásához. Nem adhatjuk ki azokat a progikat, amikkel mi dolgozunk, mert azokat "belső" használatra terveztük, és persze sokkal bonyolultabbak lehetnek néhány ember számára, amit ugye nem várhatjuk el, hogy mindenki vágja ezeket a dolgokat, és arra kell törekednünk, hogy szélesebb körben használható programot adjunk ki a kezünk ügyéből... Tehát a válasz: most biztos nem, de majd később bármi előfordulhat...

2. Lesz S.T.A.L.K.E.R. Online?

Nem teljesen értjük, hogy mit értetek az online szó alatt. Ha a coop módra gondoltok, akkor határozott válaszunk: Nem. Még a fejlesztés korábbi szakaszaiban is kitértünk erre, és mondtuk, hogy ezzel az alife-al a cooperative mód nem lehetséges, ugyanis random, és minden gépen más lenne, és ezt szinkronba hozni képtelenség. Ha azonban MMORPG -re gondoltok, akkor azt elmondhatom, hogy azon már mi is gondolkozunk erősen :)

3. Lesz Dx8 render is a játékba (az öreg motorosok számára) ? vagy csak Dx9 és Dx10?

Természetesen meghagyjuk a dx8-as rendert, mert így még szélesebb körben tudják játszani a stakert, és a gyengébb gépeken is szépen fog menni.

4. A clear sky az már az 1.5ös xray motoron döcög majd. várhatunk optimizálást, és teljesítmény javulást, vagy egyéb új fícsört? És a régi shadow of chernobyl-hoz lesz update?

Az x-ray motor átesett komoly változtatásokon, nem csak az új lehetőségekről beszélek, és a szebb grafikáról, hanem optimizáltabb is lesz. A dx10-es render is készül és szebb képet fog adni a jobb kártyatulajoknak, de akik nem engedhetik meg maguknak, azoknak sem kell elkeseredni :)

A Shadow of chernobyl nem lesz updatelve az 1.5ös motorhoz, mi azt egy kész, befejezett projectnek tekintjük, amihez a jövőben már csak patchek lesznek és multiplayer fixek.

A rendszerkövetelményekről pedig annyit, hogy nem lesz gond, akinél jól ment eddig, annál most is jól fog, azonban pár fontos újítás, mint pl a volumetric lightning nagyon videókártya függő (csak az új karikon fog menni) De amint elmondtuk, elég jól konfigurálható lesz a játék, szóval nem kell aggódni.

5. Karakterek mint Voronin, Lukash, Sakharov részei lesznek a Clear Sky-nak is? És az eltávolított régi pályák közül láthatunk majd újra néhányat?

Az nem tenne jót senkinek, ha felfedném a titkokat, ezért elégedjetek meg ennyi válasszal "a játékos találkozik olyan karakterekkel akikkel találkoznia kell"
A régi kivett részekkel kapcsolatban... néhány bennelesz, de már olyan szinten átrajzoltuk a pályákat azóta, hogy amiket pár évvel ezelőtt screenshotokon láthattatok, már nem ismernétek fel.

Hamarosan jelentkezünk újabb infókkal, addigis mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet!

üdvözlettel,
Valentine Yeltyshev
PR manager
GSC Game World

boldog új évet....... ??? akkor idén már nem lessz hír ??? :cry:

Lesznek kimaradt pályák... vagyis DeadCity is benne lehet még... nem biztos hogy az lesz a neve de ha a közepén lesz egy nagy tér egy Lenin szoborral, nekem akkor is DeadCity marad!! :D

je ... a 3.? ja ok, nemvoltam aztán most néztem csak meg a mailokat, de amúgy vicces, mer nem minden site kapta ugyanazt... miénkbe több volt, vagyis amit kérdeztünk arra is rátértek... ezért gondoltam, hogy fontos.

jim67!

mivel december közepe van, szntem csak egy nemes gesztus... amúgy most 20-ig lehet megint 5 kérdést kitalálni, és küldöm is el 1000-rel. persze arra már csak kb januárba kapunk választ, ezért kívánt most kellemes ünnepeket.

Kérdés: a kiadó marad-e vagy változik netán az egész világon a GSC Publishing fogja a kiadást magára vállalni?

kérdéseket elküldtem.

a következőket tettem fel:

1. megjelenési időt tudják-e tartani?
2. gsc talált-e más publishert, vagy marad thq?
3. régi pályákról... a régi garbage esetleg része lesz-e a clear skynak? (mert régen 1be volt darkvalley-el és sok föld alatti rész is volt)
4. blowoutokról kérdeztem, hogy lesznek -e rejtekhelyek, meg az anomáliák helyzetét befolyásolja-e majd
5. pripyatba lehet-e majd a városba is menni, vagy csak föld alatt

válaszokat várjuk, de azt hozzáteszem, hogy nem válaszolnak úgyse mindre, kb minden fansite-től kapott levélből kivesznek 1 kérdést, és arra fognak válaszolni... jelen esetben van 1 tippem melyikre (amelyik nem enged elárulni sokat a cs-ről)

Rá kéne még venni őket, hogy nézzék meg az Oblivion Projectet 8)

Mi a franc van már az official site-tal? Egész nap nem tudtam betölteni... Netán valami bejelentésre készülnek (mondjuk CS videjó :roll:) és frissítik az oldalt, vagy csak szimplán ki van rohadva?

karbantartás... tipikus. úgy tudom lesz karácsonyi dizájn, de ez csak pletyka, és szntem nem fér bele az oldal kereteibe. na majd kiderül holnap, vagy hétfőn :D

Vissza
Top Alul