páncélzat:
a lényeg, hogy 5 relikviát lehessen vele cipelni, tehát SEVA suit, vagy napfelkelte öltözet, ha nincs kedvem fizetni a magas karbantartási költésegeket a sevánál ami gyorsan rongálódik hiába szereltetted föl az extrákat (kevlár+több épség)
de szeretem azt is amit a játék legelején kapunk, jól néz ki
relikviák:
mindig más, állandóan cserélgetem helyzettől függően. utazás küzben logikusan 2 antrigavitációs teret létrehozó, 2 sugárzást elnyelő és 1 kitartást regeneráló cucc, de mindig kéznél vannak az életet növelő (harc közben 2 kolobokkal elég sérthetetlenek vagyunk) és a vérzést elállító relikviák is. de a többit se nagyon adom el, pl. mikor mocsarakból kell kihozni cuccokat a 'vegyi'k nagyon hasznosak, csak 1-es szinten sugárzanak és ügye 4-es a védelmük, van is vagy három. Moonlight is hasznos az is sokszor kell. Tűz és áram ellen igazából a relikviák se védenek meg annyira szerintem.
elsősegélycsomag egyéb:
minnél kevesebb annál jobb. ha tudom hogy nehéz rész jön összeszedek párat, de nem szeretem ha sok van, én nem játszok nehéz szinten hogy mindig gyorsgyógyítanom kelljen magam
fegyverzet:
asszem SPSA-nak hívják a shootgunt amivel menni szoktam. rajt van összes fejlesztés, kivéve amelyik annyira növelné a pontosságát, hogy ne használhasson sörétet. lőszer tökmindegy, sima sörétest szoktam használni mert rengeteg találni belőle a banditáknál.
gránátot ritkán viszek, mindig elfelejtem hogy van nálam aztán nem használom
taktika:
minnél közelebb jutok az ellenfélhez (ez pl azért is jó, mert egymást robbantják föl

) és akkor 1 fejlövés elég mindenkinek
nagy taktika, tudom
de shoot gun szörnypusztítónak szerintem nagyon jó, és én elsősorban velük szeretem keresni a bajt
pisztolyt nem szoktam vinni, csak találtam eggyet aminek az ára bőven 10.000 fölött volt és véletlenül lőszert is találtam hozzá úthogy nem dobtam el, hátha még jól jön