Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

A legerősebb pisztoly a Black Kite, és tudsz rá tenni tompítót. A többi elméletileg ugyanannyit sebez (?).

Én a PB1s-t ajánlom, 9x18as Makarov-ot lő ami gyakori, nagyon pontos és beépített hangtompítója van ;) Hátránya hogy hamar romlik...

HÁt majdnem az összesre lehet szerelni de h melyik a legerősebb az attól függ h összességében vagy rá kíváncsi h melyik a legerősebb vagy pedig arra h sebzésre. HÁt van ami az én kedvencem az a Beretta 92 fs( Martah a játékban ) a másik a Colt 1911 ami még elég erős és én még az Ups-t ajánlom de sztem próbáld ki az összeset és nézd meg h neked melyik jön be és azt használd :D . Nincs lényege h melyik a legerősebb ha jól használod a legerősebbnél gyengébb stukit akkor tök mind1 h melyikkel vagy :D sztem :D

De h nem lehet én tudtam rá tenni :D tuningolni kell ha jól emlékszem ha meg nem jól akkor mást csináltam :roll: :D

Csak azért mert ha valamilyen olyan fegyvert teszek el a dobozomba ami hiányzik a gyűjteményből, mindig teszek rá tompítót ha lehet. Erre nem tudtam, lehet tuningolni kell előbb.

Pl a SiG 220, a Colt 1911, USP mind tompítóval van elraktározva :D

Pr0D1G7":12xnebg7 mondta:
A legerõsebb pisztoly a Black Kite, és tudsz rá tenni tompítót. A többi elméletileg ugyanannyit sebez (?).

Én a PB1s-t ajánlom, 9x18as Makarov-ot lõ ami gyakori, nagyon pontos és beépített hangtompítója van ;) Hátránya hogy hamar romlik...

ezt használom én is, csak kérdem érdemes-e másik marokfegyverre költeni?
mármint van minõségi változás? pl kevesebb lövéssel tudok gyilkolászni?

Mármint a PB1s-t használod vagy a Black Kite-ot, nem egyértelmű :D

Figy a PB1s a legpontosabb - pláne fejlesztve, de lentebb leírtam az előnyeit, hátrányait - és míg nem tudsz sok .45ös töltényt szerezni szerintem nem érdemes váltani, aztán én a Colot ajánlom (Kora) hangtompítóval, de ha szerzel egy Black Kite-ot (valóságban Desert Eagle) utána már annak nincs ellenfele! :D

Black Kite: Limanskban banditák oldalfegyvere lehet, Army Warehouses-nál Kostyan és Hog tart még ilyet, vagy max a Garbage-ban lehet valahogy szerezni ha beállsz banditnak, vagy ha kiírtod őket Yoga-nak is az van, asszem ennyi. Fejlesztési infók Tooth-tól, amiket az agroprom-i loner technikusnak adhatsz el olyan 1000 rubel körül.

sziasztok
Tárolót nem találok a tiszta égboltosoknál ez mindenhol igy van?
Hova tudom rakni a tartalékokat??
elöre is köszi a válaszokat

Pl a Halászfaluban van az egyik kisházban, a Géptelepen ha elfoglaltátok lesz egy guide ami ott ül kint a sarokban, na ő mellett ott van egy másik doboz, vagy van a Déli tanyán az egyik házban.

Vissza
Top Alul