Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

Még mindig a páncélzat témán lovaglok... :D

stalkerclearskybulatsui.jpg

Mivel már van egy elég jól fejlesztett SEVA-m (sugárzás és kémiai veszélyek ellen) /relikviavadászatra és yantarig alapból is tökéletes/, van értelme ennek is fejleszteni ezeket a képességeit, ahogy a képen a jobboldali ábra mutatja, vagy csak a golyóállóságát és a szakadását (rapture) maxoljam, mint a baloldali ábrán?

Ezen a páncélzaton a pszi védelmet stb fejleszt. Mint azt látod a golyóállóság 10 egységgel jobb... és csak egy valamibe jobb!
Arra akarok kilyukadni, hogy ez alapból is jó golyóálló, azt nincs értelme fejleszteni, inkább fejleszd a pszi védelmet... szerintem

Elmondanád hol lehet venni bulatot? :D
Elvileg a tudósbunkerben lehet de nekem nem adja.
A játék kezdete óta ez a célkitűzésem :D

Pedig Szaki bácsitól tudod megvenni. Talán ha kikapcsoltátok a sugárzót utána.

Nálam úgy volt, hogy mikor átmentem Yantarba és először beszéltem vele, akkor lehetett tőle venni, de én nem vettem. Aztán mikor megcsináltuk a feladatot a stalkerekkel és visszamentem beszélni vele, akkor már nem volt nála. Jól beszívtam. Elkezdtem áthordani a kereskedőnek az összegyüjtött fegyvereket Agropromba (kb 6x fordultam) és mikor visszatértem egy újabb adag cuccért mindig megnéztem van-e nála. Csak a végén adta be, szóval ha többször visszamész Yantarba valamikor biztos lesz nála. Vagy próbálj meg betölteni egy ottani mentést többször - ekkor is beadhatja.

Igen, én is ezt akartam tanácsolni, mentsd le aztán szépen töltögesd be amíg nem lesz a kínálatban amit szeretnél.

A bulatról beszélek. 2 bulatot, 1 PSZ 9et,1 sevát,1 berilt árult a kereskedő miután beléptem.

Én úgy tudom ő PSZ 9-d Duty ARMOR-t árul (nem SUIT, érzed a különbséget?) és nem Bulat-ot.

Másik topicban felmerült hol lehet exoskeleton-t szerezni: vagy Sakharovtól (ritka alkalmakkor eladó nála), a két agroprom-i árustól (Mitay és Thrush) miután csatlakoztál az ő klánjukhoz, valamit a Freedom-tól a saját verziójú exo-jukat, miután csatlakoztál és teljesítetted a kampányukat.

Itt a teljes cikk: http://stalker.wikia.com/wiki/Exoskeleton

Vissza
Top Alul