Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

őőő kérlekszépen, azmár megtörtént, csak a másikat a NATO-s at jeleníti meg rajta XD
meg így kisérletezgetek, mert majd a CoP ban is megakarom csinálni... pl csináltam poénbol automata shotgunt, felturbóztam a PKM-et annyira hogy befagyott a játék annyi lőszert lőtt el hogy az akit lelőttem köbö 20m ert repült hátra, na meg az automata beretta, automata SVU, automata SVD, automata colt, stb.. stb.. most épp a PSO1 et néztem rá a TRs 301 re... off: ezek nincsenek meg mert egy jo kis Antivirus XP 2008 megtette a hatását és nem volt mire lementenem, de bármikor bárkinek szívesen megcsinálom ezeket aki kéri csak szoljon PM-en nekem vagy msn en! !!!MEGJEGYZEM: ANTIVIRUS 2008 AZ EGY VÍRUS AMI MEGBÉNITJA A GÉPET!!!

hát akkor írd át a textúrát is h a PSO1-esé legyen és akkor jónak kell lennie

megszerezte vki a játékban a GP37-et?
mert nekem most az van es naon faxa, mellé meg a gránátvetöje is, ja meg dragunov, mind2 fulltuning + bulat fulltuning, nem is rossz kombináció...

hát aki ügyes az talál igaz Krilov :D am meg a freedomosoknál kell venni az infót a helyről h hol lehet találni és ott van de nem olcsó az info Gp37ről :D

nos igen, aki ügyes az csak infoval tudja megszerezni, hanem jutalomként is, elég mocskos dolog volt megszerezni , de a banditák jutalma volt, amikor elfoglaltam a semleges bázist, es kaptam meg a gp37-et, mellé a bulldog6-ot.
de megérte, mert ezután megöltem az összeset...

én a csapostól vettem (nem tom már a nevét ) őadja ha jól emlékszem

:D nekem most antivirus plus 2010 meg antivirus tool jött le. Blokkolta az asztalt. KIlehet törölni a nélkül hogy windowsot újra kéne rakni bár töbször is vissza kerül utána a gépreXD Na szóval kihúzod a netet. Kitörlöd az azstalrol és a start menüböl. KÖzbe megnézed hova van a "célja". Nálam a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data ba rakta őket. van hozzá 1 fájl amit kilehet törölni. Ezután nevezd át a mappát és azinditófájlát. Újraindítod a géept majd ezekt is kitudod törölni. ÉS ezek után azt csinálsz amit akarsz. Amúgy valakinek valami ötlet vírusírtóra? Tűzfal gondolom keiro a jó.

Akkor az ismerőseid örülhetnek,bombázzák őket spammal,vírussal rendesen!

keresd meg azt a videó a youtub-on hogy vírusírtó nélküli gépet felcsatlakoztattak a netre , hát nem bírta sokáig , 3 hónap hát kicsit veszélyesen él , én multkor azért anyáztam mert 1,5 év -el ezelőtt tettem fel windows-t és szomszédom meg elbaxta, szal rakhattam újra , ja és sp3 meg eredeti windows sokat tud segítni a vírusos problémán :D

Nem tudjátok hogy vintar bc találni vagy szerezni (Most beszéltem Szaharov-val először) ?

Hát lehet találni egyes Stalkereknél de én csak az Erdészt tudom h ő ad ha elviszem neki az iránytűt de lehet h találtam én is de az elesett Stalkernél volt :D am én ennyit tudok

Vissza
Top Alul