Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

A z Exot csak gyolyók elleneni védelemre meg robbanások ellen jó tuningolni meg hog yfelnyomja za életet több nem is kell. De én kipróbáltam de nem jött be mivel nincsennek nagyon erős ellenségek és nincs annyi monolith se azért meg nem éri meg mert limsznkban, elhagyatott korházban van meg az NPP-ben én inkább a külső páncélt szeretem mert legalább lehet benne futni az exoban nem lehet. Igaz csak a runnál kell átírni a false-t true-ra és már lehet futni.

Szerintem, a legjobb páncél, az ami, (djsilent) képen lévő zsoldoson van, ami igaz az igaz, 55000 rubell, de nem elég rá ez a pénz sem!!! én mindig azt csinálom, amikor az elejéről kezdem a játékot, hogy már, az ingoványban, elkezdek pénzt gyűjteni, folyamatosan gyűjtöm, ha meg van, a 21000 rubell, akkor megveszem, a berilum katonai páncélt (Szidorovicsnál aki örökös árengedményt ad), kicsit feltuningolom, aztán megnézem, mi van a hadsereggel, azokat 1-2-szer kifüstölöm, aztán a fegyvereiket, eladom szidorovicsnál, aztán, megyek mutánsokat írtani, abból és van szépen jövedelem, aztán amikor átmegyek a szemétdombra ott, kicsit több a relikvia!!! amit találok, felveszem, egyszer 32-ezer rubell értékben adtam, ez Szidorovicsnak, utána, mentem sötétvölgybe, kb ezekben a napokban van olyan 55000 ezer rubell nálam, de még mindig nem veszem meg a legerősebb páncélt, addig várok, amig össze nem gyűlik, 100 valahány ezer rubell, akkor szoktam menni, agropromba ahol még egyenlőre segítek a szabadságnak, és kapok, 10-ezer rubellt, kb ekkor van 110-ezer rubell, aztán, elmegyek, a stalker bázisra, ott eladom a berilium katonai testpáncélt is, így nagyjából volt 140-ezer rubell, most megveszem a legerősebb páncélt, és a további pénzből, teljesen feltuningolom, egyszer maradt 63-ezer rubell, 2-3 dolgott fejlesztettem a ruhán, kb maradt 7000- rubell lol2 mondjuk megérte, mert most minden maxon van a ruhán, és bőven van pénz is dögivel, mert hol lőszert adok el, hol kötszert, hol a halott szolgálatosok, fegyverét, és így van lóvé :D :P

exoskeleton de nem a legjobb ha azt nézed hogy nem tudzs futni alalpon én a külső páncélt vettem meg az is tud annyit és lehet vele futni. Ja de ne a freedomos exot vedd meg mert az sz@r.

Igaz, csak a te ruhadában, nincs egészség generáló, meg a tiéden, sima zöld éjjelátó van, az enyém meg kék, amivel szinte akkor is világos amikor éjszaka korom sötőt van, pl akkor amikor a zóna, kisugárzást produkál, akkor jobban elborul mintha, esőfelhők gyülekeznének, de ez a másodlagos éjjelátó akkor is jó, igaz futni nem lehet benne, de akármennyi súly van rajtad, nem fáradsz ki, max kiírja ennyi súlyt nem birok vinni, de így is most 105 kiló van rajtam, és nem fáradok el, na erre jó a ruhán lévő erő és egészség generáló :D

Nem zöld hanem kék az éjjel látó mert fejleszteni kell. Igaz hoy nincs egészdég generáló meg állóképessgé növelő de ez nem is arra a célra van. Az exot csak az elhagyatott kórházban érdemes használni meg az NPPben ja meg limaszk végénél vagyis én úgy látom mert hát csak ott vannak monolitok de ők se nagyon kemények mint a shocban voltka mert ott többb helyen is voltka és hát a legtöbb exos volt ott leheht hasznát venni itt már kevésbé.Én így gondolom mert hát én is használtam csak meguntam de nem rossz az csak hát több monolit kellene Vagyis csak akkor jó ha futsz benne ami lehetséges csak egy apró átírás kell

A katonai, berilium páncél, éjjel látója zöld, nekem hasznos ez a páncél, már az én nézőpontomból, mert én állandóan két fegyvert tartok magamnál, most egy AK van nálam, tuningolt, van nálam páncéltörő lövedék, 1300-1400 darab, akkor a sima lőszerből, kb 6000-7000 darab van, de csak azért van ennyi, mert állandóan adom el folyamatosan, amúgy 8000-9000 lenne. És ez már azért bőven teher, akkor van 78 db, sima elsősegély csomag, 28 katonai elsősegély csomag, meg abbol a sárga csomagolásúból, ami mindenre jó 3 darab, kötszer kb van 80db van, meg vagy 50 gránát a simábó, az repeszból 20, de ezeket már kénytelen vagyok lerakni, már mint a gránátokat, pedig néhol nem lenne rosz lol2

Minek annyi lőszer nem kell sok már az 1000 is sok ne azt add el ahen ma relikviákat jobban jársz és hát akkor lehetnek gránátaid is de ne tarts sima lőszert inkább páncétrörőtt többet simából csak mutnsok ellen és a gránátból csak F1-st mert jobban szór igaz nehezebb de jobb. Meg sárga elsősegéyl dobozt többet kéne. Én legalábbis így használnám mert hát voltam úgy mint te de nem volt jó mint a csben mint a shocban meg lehet unni és inkább most már a valószerűre megyek inkábbvagy is a súlynál meg a lőszereknél

Azért van nálam, ennyi lőszer, mert sok mutánst ölök, a kordonban, ingoványban, és volt, amikor komolyabb, dolgokat akartam csinálni, nem volt lőszerem, semmi, úgy kelett venni, röhej. Amúgy te sokkal jobban ismered, a stalker, kik azok a monolitok??? honnan jöttek, milyen páncélt használnak, mi a céljuk???? azt tudom hogy csak a katonai raktártelepen vannak, és van egy olyan hely, ahol egy MI-24 -es harcihelikopterre vigyáznak, ami le van zuhanva, a gép körül, erős a sugárzás, a monolitoknak meg semmi baja, hogy van ez???? a lőszerre visszamenőleg, sajnos a páncéltörő lőszerből van kevesebb!!! :/

nem tom pontosan itt mit csinálnak a shocban tudtam hogy mit keresnek de az nem ide tartozik. Páncéljuk exo. És még limasznkvégénél s ivannak meg az elhagyatott kórháznál. Ja meg nppben is. Hogy honnan jöttek npp meg hát a vörös erdő lezárt érsze itt ha játszottál a shoccal akkor tudod De itt nem tom mit keresenek mert nem olvastam el de biztos leírja vki

Kizárt, azt írja ki, más fejlesztések kellenek, magas sugárzás szint!!

csak nem értem, hova fejlesszem a ruhát, minden max, erősebb ruha már nincs is!!! bár van még egy, de az elég ritka, és arra nem, lehet relikviát rakni!!

nézd nem kell egyszerű :
-nem kell tökölni a veszélyes területen
-legyen nálad mindig minimum 13 sugárzás elleni drog
nekem ilyen gondom sose volt 8)

nem tudom valahol azt írták van egy mod ami belerakja a soc-os területeket a cs-be

Az érdekes, bár nem értem, a cs be, miért nem rakták bele, az agyperzselőt, vagy a kivánság teljesítőt, pedig a szolgálat bázisán, jártam, amikor szabadúszó voltam, a csapos azt mondta a neve nem ugrik be, na a lényeg a csapos azt mondta, a kivánság reljesítő létezik, akkor egy szolgálatos, azt mondta, az ingoványban, megjelenik a professzor, aki egyben a zóna egyik első stalkere is volt, hogy az ingoványban, megjelenik egy csernobili szelidített kutyával, és bármmelyik, halott élőlényt meggyógyítja a professzor, még ha az darabokban is van, ezt mind a CS-ben halottam!! nem tudom van-e valami alapja, vagy csak úgy mondták!!

ez valószínüleg az az ember lessz aki a shoc-ban is benne van, ha jól emlékszem Strelok barátja

és ugy van benne a shocban, hogy Doktor

Ez oké, de lehet vele egyátalán talákozni???? vagy csak a szolgálatosok mondják hogy van???? meg a szolgálatosok csaposa KOLOBOK, azt mondta a kivánság teljesítő létezik ez biztos!!!

a cs-ben nemlehet eljutni oda, csak a shocban

azaz az emberrel a shocban csak videón találkozol

Vissza
Top Alul