Szerintem, a legjobb páncél, az ami, (djsilent) képen lévő zsoldoson van, ami igaz az igaz, 55000 rubell, de nem elég rá ez a pénz sem!!! én mindig azt csinálom, amikor az elejéről kezdem a játékot, hogy már, az ingoványban, elkezdek pénzt gyűjteni, folyamatosan gyűjtöm, ha meg van, a 21000 rubell, akkor megveszem, a berilum katonai páncélt (Szidorovicsnál aki örökös árengedményt ad), kicsit feltuningolom, aztán megnézem, mi van a hadsereggel, azokat 1-2-szer kifüstölöm, aztán a fegyvereiket, eladom szidorovicsnál, aztán, megyek mutánsokat írtani, abból és van szépen jövedelem, aztán amikor átmegyek a szemétdombra ott, kicsit több a relikvia!!! amit találok, felveszem, egyszer 32-ezer rubell értékben adtam, ez Szidorovicsnak, utána, mentem sötétvölgybe, kb ezekben a napokban van olyan 55000 ezer rubell nálam, de még mindig nem veszem meg a legerősebb páncélt, addig várok, amig össze nem gyűlik, 100 valahány ezer rubell, akkor szoktam menni, agropromba ahol még egyenlőre segítek a szabadságnak, és kapok, 10-ezer rubellt, kb ekkor van 110-ezer rubell, aztán, elmegyek, a stalker bázisra, ott eladom a berilium katonai testpáncélt is, így nagyjából volt 140-ezer rubell, most megveszem a legerősebb páncélt, és a további pénzből, teljesen feltuningolom, egyszer maradt 63-ezer rubell, 2-3 dolgott fejlesztettem a ruhán, kb maradt 7000- rubell lol2 mondjuk megérte, mert most minden maxon van a ruhán, és bőven van pénz is dögivel, mert hol lőszert adok el, hol kötszert, hol a halott szolgálatosok, fegyverét, és így van lóvé