Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

vic":3no38eku mondta:
de az is csak 400m ig pontos
Ebben a játékban szerintem te sehol nem fogsz 400 méteres távolságból lőni! A legnagyobb táv, amit be tudtam fogni egy SVU-val, az a játék szerint 130 méter volt, méghozzá Limanszkban próbáltam kilőni a snipert a toronyból (akkor még nem tudtam, hogy a főküldetés szerint az lesz a feladat, hogy ki kell kapcsolni a reflektort, hogy a kollégák kiiktathassák).
d80e491a84b65e0d8551a41d1781dba4535ccd98.png_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az építési területen mászkálva szúrtam ki, gondoltam megkínálom Dragunovval... :D Kíváncsiságból megnéztem, hogy a játék szerint milyen messze van, és 130 métert írt ki rá. (Az más kérdés, hogy egy Dragunovval a valóságban 900 méterről is szoktak kiszedegetni emberkéket, bár az már nagyon a limitet súrolja.)

Lehet vic is a valóságra gondolt azzal a 400 méterrel.

de nekem az 1-ik ismerősöm volt honvédségbe ak-47-esel 1 km-re lévő bukó célpontot 2 tárból 5 töltény talált célba

és ehhez képest neki a lövés kiválló :D

Nem azért a a katonai raktár telepnél jobb ruhát is felvehettél volna mert hát a seva mellé nem egy ilyen való pl szolgálatos ruha , külső páncél stb. Ja meg te minden fegyódat használod? Mert máskor én is szórakoztam ennyi fenyóval de mindent nem használtam és inkább hagytam egyet és hozzá kellő lőszert

Micsudi,simán kinyírok mindenkit alap ruhával,habár az feltétel h legyen fulltuning.Volt egy csomó Sevám is,de mindig szétlőtték,elöbb vagy utóbb.Úgyhogy most vettem egyet de azt majd Limanszkra tartogatom.Per pillanat a 45-ös Coltot használom egy AK-val ,a gépfegyver változhat,de a 45-ös örök :D egy párszor már kihúzott a x@rból.Am lehetne Szolgálatos ruhám is,csak éppen én nem vagyok szolgálatos aztán nem lett,de néztem sztem nem egy nagy szám

Na az jó ha csak egy lőszert használsz én is így szoktam. De az alapnál csak jobb a szolgálatos ruha de stalker ruha sem rosszabb az alapnál. Én személy szerint a Sevát relikvia kereséshez használom hiszen fullosan jó védelmet ad kivéve gyolyóállóság de arra ott van a külső páncélom.

module limanszkban is van eggy fegyverkovács én amikor még azt hittem az exo ruha a legjobb az volt feltuningolva és limanszkban lett migcsináltatva

Nemtom az az igazság h Limanszkban több fegyverkováccsal is találkoztam(Clear Sky-osok voltak)de hiába klikkoltam a fejlesztésre,nem történt semmi :| (De már teljesen mindegy mert végigtoltam,de azért köszi)

Eredeti magyarnyelvü gamma uccsó patchel ,úgyhogy én sem értettem a dógot

Király a játék, az elején nem is gondoltam volna...
egy bajom van: az hogy miért nem tudták megoldani jobban a zoomolást,vagy scope-ingolást.Bassza az agyamat ha távolról lövök és a jobb egér gombot folyamatosan lenyomva kell tartani hogy zoomoljak vele. Ez idegesítő, normálisan célozni sem lehet.Ez a CoD-ban jobban működik. vki. nem tud rá valamit.

Jah és baszott nagy a pálya

Hát ha távolra lősz akkor csak a célt kell kilőni nem kell folyamatosan zoomolni arra ott a távcső. De ez a shocban is így volt és szerintem a copban is így lesz. Majd hozzá foksz úgy is szokni és észre sem fogod majd venni.

ok. de hogy használom a távcsövet?
van egy varsói szerződésből jövő távcsövem de azt hogy szerelem fel?
ráteszem a fegyverre vagy mi?és melyik fegyverre tegyem rá?mert jól jönne

Ak 74 -re Abakn 94, Groza oc 14, As val-ra ezekre remélem hogy tudod melyik fegyókról van szó mert én csak z eredeti nevüket tudom.

Van még 1 gondom. Ezt nem biztos hogy ide kellett volna írnom.
Amikor a Stalkerekkel vok. és küldetést csinálok pl.: foglald el a Buszmegállot és tartsd a pozíciót.
megölöm a mutánsokat a többi stalkerrel és oda megyek a buszmegállóba hogy a sárga jelzést tartsam, de aztán elmennek a stalkerek onnan és nem foglalják el a buszmegállót.És újra jönnek mutánsok és csak én vok. egyedül velük szemben. Mit tegyek, hogy ott elfoglalják a helyet?

Hát várni kell néha egy kicsit de jönnek nézted már a pdában hogy a kiküldött egység hol tart? csak rámész a zöld akkor világos zöldekere ha sárga akkor világos sárgára és megmutatjah ogy hova tartanak éppen.

persze hogy néztem. megöljük az ellenséget aztán oda megyek arra a pontra amit a térkép jelöl hogy tartsam a pozíciót. Addig az egység visszamegy a táborba és várok,várok.... amígnem újra jön a mutáns csapat és egyedül kell küzdenem azok meg sehol sincsenek. Ez idegesít hogy elfoglalom az objektumot és semmi értelme mert ugyanott vok. ahol elkezdtem. Valami bug nem lehet? 1.5.04-es verzió.
Lehet hogy felkéne rakni a patcheket, mit gondoltok? de akkor újra kellene kezdenem az egészet nem?vagy valahogy nem lehet átvinni a mentett állományokat?

Vissza
Top Alul