Hoppá, úgy néz ki tényleg buktam a dolgot, sajnos tuningoltattam radiokémiai vonalon! fal1 No és ettől nem lehet fejleszteni az éjjellátót? Mért azt írja akkor, hogy "This component has already been upgraded."? Itt valami nem klappol... Eh, remélem van mentésem a Vörös erdő után, de még a tuning előtt!
#Szerk.: Sajnos nincs mentésem, ami azért gáz, mert Yantar-ban a tudósok bázisát védő stalker csapatból már csak ketten élnek, és amint belépek a területre, a zombi stalkerek egyből támadnak, és iszonyat nagy kínszenvedés összehozni a dolgot úgy, hogy a stalkerok egyike túlélje, és ne bukjam el a küldetést... Ráadásul mindezt kétszer, mert a sziréna újra megszólal, mielőtt még az eltűnt stalker PDA-ját be tudnám vinni a bázisra. Az az egy szem stalker, aki életben marad, meg egyből rohan ki és szitává löveti magát... Ejj, de nincs kedvem újra megcsinálni ezeket a küldiket! :|
Újabb kérdés: mint ahogy itt többen is, úgy én is szemet vetettem a Freedom-os őrök Dragunovjára, de nem szeretnék egyetlen egy Freedom-ost se kinyírni érte. A Clear Sky-ban nem működik az a trükk, mint a ShoC esetében a Storming Obokan-nal, hogy ha egy jobb fegyót dobsz a fickó lába elé, akkor a nála lévőt eldobja és fölveszi helyette a földön lévőt?