Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

egy kis gondom van a GP37-est sehol sem találok
hol tudok szerezni :?:

Nekem az a kérdésem hol lehet kötelességi páncélt szerezni??

[mod]A szabályzatot el kéne olvasni! Elegem van már... 2 hét warn:

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.3. A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a szobában rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek). A "rövid időköz" a téma népszerűségétől függően lehet pár nap is.

hispan[/mod]

Alex95":3g6gwpv5 mondta:
Nem egyértelmű? Hát a bázisukon!

De ott nem találtam

Hogyan lehet be álni a szabadságiakhoz vagy a kötelességiekhez??

Beszélned kell a főnökükkel. A Szabadsághoz nem birsz beálni, csak azután, mikor már megcsináltad a küldetéseket a Szolgálatnál. Megkeresed a fönököt, és lesz egy olyan opció, hogy
"Csatlakozhatok hozzátok" vagy valami ilyesmi.

a kereskedőnél szokott lenni.
amugy meg olvass szabályzatot mert gyorsan frissen bannolnak. 2 szabályt is sértettél egymás után xd

Ja, kétszer egymás után írtál kommentet meg idézted az előző hozzászólást. Figyeljél!

bizony. és az offot is jelölni illik. - hispan

Szeva Srácok!

Freedom-os Exoskeleton-t kinek tudok eladni?
Freedom kereskedő nem veszi meg, Sido-se.
Jólenne, mert 130.000,- Ru keresnék vele :P :evil:

hát szerintem ne freedomosoknak add el hanem a stalkereknek

ja és hogyan szereztél freedomos exoskeletont ?

Na, Szabadúszó pajtikáknak sikerült elpasszolni :wink:
Freedom-hoz beállva, majd Szolgálatot kiirtva Ajándékoznak nari sárga Exoskeletont!
Csak marha nehéz + drága fejleszteni + nagyon el lehet baltázni a fejlesztését. :o
Én most "Bulat" -ra cseréltem, és ez tökéletesen megfelel bármien feladatra főleg ha be van rakva
egy Buborék, meg egy Gravi arti! :roll: Mivel az Exo-nak alapból 80kg a hordozó súlya, a bulatnak meg 50kg

vágom de játékod melyik verzió mert én v1.5.04-es verzióval kiirtottam az egész szolgálatot és mást kaptam érte

A CS-ben lehet katonai ruhát szerezni ? :)
Csak mer érdekel !Én nem találtam sajna,és ki szeretném próbálni!
Nem tudnátok segíteni egy kicsit ? :)

Nem egészen arra gondoltam ! Én arra a cuccra gondoltam,mint ami van a sima katonákon, ilyen fejkendős cucc ! :roll:

nem hiszem én még a soc-ban se láttam csak katonákon mint ebben

Skaaacok!

Hol találok RPG-hez lőszert?
Lehet-e venni valahol?
köszi

venni nem katonai raktárakban lehet szerezni ott azon a helyen ahol az épületek vannak ott ha bemész és ott egy kereszteződésben egy tank lesz a mellet van egy láda abban van

de ott a faluban zsoldosoktól még egyéb rejtekhelyeket is vehetsz

lőszert meg ingoványban tudsz szerezni a cs bázison egyik csávótól lehet megvenni azt a rejtekhelyet
és még szeméttelepen is van egy rejtekhely de ahoz nem tudom kit kell átkutatni
agropomba is van egy fán (elég idegesítő) de azt se tudom hogy kit kell átkutatni ahoz
de viszont ott van egy csávó neve Remete és tőle vásárolhatod azt a rejtekhelyet ami a föld alatti részlegben egy katona melletti hátizsák de azt csak egyszer kutathatod mert a ott kell kinyitni szivattyút és akkor az egész hely el lesz árasztva és akkor már oda nem mehetsz vissza (csak a másik felébe)
de még lehet hogy más helyeken is találsz hozzá lőszert
ja és remete az agropomi stalker bázison van ott a vasúti sínek mellet négy ilyen henger alakú torony van és középen van egy létra ott a kis barlangban lesz ja és tőle lehet venni rpg-t de ki az aki 50000-et ad érte

Vissza
Top Alul