Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet SVU-t találni?

én nem tudok róla hogy lehet. valahol biztos lehet. én 3 dragunovot is találtam egymás mellett egy bugnak köszönhetően. amikor a hidat kell leengedni akkor mindig egy ürge felment a hegyre (ami alatt az alagút van) én rendre kicsináltam őket. amikor megvolt minden mentem volna Limanskba hát nemott volt a lelőtt mesterlövészek dragunovjai? :D
így az építkezéses rész nagyon könnyű volt lol2

Jaja Dragunovot én is találtam, csak én a lelőtt szabadságinál. :D Kell lennie valahol SVU-nak mert a lőszernél írja azt is.

na. utánanéztem. a Freedom frakció vezetőjénél Csehovnál van 1. megkell ölni azért viszont akkor az egészet ki kell írtanod. amúgy miért kell neked ennyire?

hali! nem rég vettem meg a stalker clear sky-t, és olyan kérdésem lenne hogy hol találok m6 bulldog grántávetőt meg hogy tudok szerezni exoskelton páncélt?

Annyira nem kell, hogy háborúzzak érte. :D Azért kösz, hogy utánnanéutél. 8)

bulldog gránátvetőt vörörserdőben tudsz szerezni egy szolgálatos kereskedőtől
exoskeletont meg csak akkor tudsz szerezni ha csatlakozol valamelyik frakcióhoz ha szabadúszókhoz csatlakozol akkor agropomban tudsz venni a kereskedőjüktől
ha szabadsághoz akkor el kell pusztítani a szolgálat bázisát
a többit nem tudom :|

Barin":1x8wfk3g mondta:
na. utánanéztem. a Freedom frakció vezetőjénél Csehovnál van 1. megkell ölni azért viszont akkor az egészet ki kell írtanod. amúgy miért kell neked ennyire?

Ha segítesz nekik a bázisaikat visszafoglalni,akkor barátok lesznek,tehát zöld színnel jelennek meg a térképen!Ha ezzel megvagy,a freedom főépületből ugorj ki a deszkázott ablakokon keresztül a sugárfertőzött udvarra!Fel a másik épületbe,de sietve nehogy feldobd a talpad!Legfelső emelet,van egy szoba ahonnan pont rálátsz Csehovra!Vintarral vagy valami pontos fegyóval Headshot #B ,aztán vedd fel a puskáját!Ilyenkor a frakció csak semleges lesz veled szemben és nem akarnak kinyírni!Persze ezt csak azután tedd meg,miután minden küldetést megcsináltál és nem akarsz közéjük tartozni,mert az már nem fog menni! :twisted: Én így csináltam és bejött!

de ha a szabadságnak dolgozva leirtod a szolgálatot akkor is kapsz egy mesterlövész puskát tőlük ajándékba :D

Viszont ha szeretnél független maradni akkor ez a legjobb és leggyorsabb megoldás!

így még nem próbáltam, majd kipróbálom :D
tetszik amúgy :D

Ez furcsa, mert nem tuningoltattam a nightvision-jét, mégis ki van szürkítve a tuning részben az ikonja, és azt mondja, hogy "already upgraded" vagy mi a szösz, de nem kék a nigthvision, hanem továbbra is zöld. Tutira nem tuningoltattam ezt a részét (hisz pont azért mentem, hogy ezt megtegyem), amit viszont tuningoltattam, arre nem azt írja, "already upgraded" vagy mi, hanem hogy "installed". Most akkor mi van? Bebuktam az éjjellátó tuningját? Vagy WTF? lol2

#Szerk.: Megyek és megnézem, hogy pontosan mit ír rá, mért nem engedi tuningoltatni.

Szerintem,rossz felé fejlesztettél.A páncél,védelem vonalon nyomtad a tuningot?

Hoppá, úgy néz ki tényleg buktam a dolgot, sajnos tuningoltattam radiokémiai vonalon! fal1 No és ettől nem lehet fejleszteni az éjjellátót? Mért azt írja akkor, hogy "This component has already been upgraded."? Itt valami nem klappol... Eh, remélem van mentésem a Vörös erdő után, de még a tuning előtt! :cry:

#Szerk.: Sajnos nincs mentésem, ami azért gáz, mert Yantar-ban a tudósok bázisát védő stalker csapatból már csak ketten élnek, és amint belépek a területre, a zombi stalkerek egyből támadnak, és iszonyat nagy kínszenvedés összehozni a dolgot úgy, hogy a stalkerok egyike túlélje, és ne bukjam el a küldetést... Ráadásul mindezt kétszer, mert a sziréna újra megszólal, mielőtt még az eltűnt stalker PDA-ját be tudnám vinni a bázisra. Az az egy szem stalker, aki életben marad, meg egyből rohan ki és szitává löveti magát... Ejj, de nincs kedvem újra megcsinálni ezeket a küldiket! :|

Újabb kérdés: mint ahogy itt többen is, úgy én is szemet vetettem a Freedom-os őrök Dragunovjára, de nem szeretnék egyetlen egy Freedom-ost se kinyírni érte. A Clear Sky-ban nem működik az a trükk, mint a ShoC esetében a Storming Obokan-nal, hogy ha egy jobb fegyót dobsz a fickó lába elé, akkor a nála lévőt eldobja és fölveszi helyette a földön lévőt?

1.Belépsz a freedomba miután végeztél az agropromban, ekkor a freedomos tradernél meg lehet venni 15.000 pénzért. Vagy, végigviszed a freedom küldetésszálat(gyakorlatilag a duty bázik kiírtása) és akkor ajándékba is adnak egyet.
2.Megölöd a Freedom Dark Valley-ben található bázisán lévő egyik őrt, és elveszed tőle.

Ez a két megoldás háborúba fog sodorni vagy a freedommal, vagy a dutyval, amit én nem ajánlok. Én a következőképpen szoktam megszerezni:
3. Az Army Warehouseban a Military base hátsó tornyában van egy katona, és ez van nála. Én tőle szoktam elvenni. Így nem kerülsz háborúba se a dutyval, se a freedommal, ami jelentősen megkönnyíti majd az életed a továbbiakban.
Lőszert lehet venni hozzá a Flea Marketen a Garbageban, a legalsó szinten lévő kereskedőtől, aki csak északa dolgozik, nappal alszik.

THX! A vicc az, hogy skulót már találtam hozzá (asszem a Duty bázison), de a fegyóra még nem sikerült rátenni a mancsom.
Agroprom Underground-ban is találtam több, mint 180 Vintorez töltényt, de a fegyver elég sokat váratott magára. (A mocsárban talált, leamortizált példányt elpasszoltam Sidorovich-nak.) Aztán egyszer Yantar-ból visszafele jövet Agropromba beugrottam a Stalkerokhoz megnézni mi újság van arrafelé, és két Vintorezt is találtam a földön. Elég nagy mészárlás volt a helyszínen, és én is kivettem belőle a részem, 3 snork és vagy 10-15 vaddisznó rontott nekem... Ennyit még soha nem láttam egyszerre, nem tudom, hogy nem egy bug volt-e. Na mind1. Aztán az egyik Vintorezt el akartam adni, és mivel épp a banditák estek útba, gondoltam lepasszolom nekik. A bandita kereskedőnek meg volt pofája 100 rubelt ajánlani érte! Egy majdnem fullos Vintorezért! Egyből kinyílt a bicska a zsebemben! lövés1 Cordon-ban a stalkerok kb. 1400 rubelt ajánlottak érte, Sidorovich meg megvette 2700-ért, ha jól emléxem... :roll:

Vissza
Top Alul