Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

hallod a fegyverekért ingoványban adnak a legtöbb pénzt ott nagyon megéri fegyverekkel kereskedni :D

De a Clear Sky bázisra csak Guide-dal lehet bejutni (egyszer próbáltam gyalog bemenni hozzájuk, de nem találtam olyan helyet, ahol be lehetne hozzájuk jutni), azért meg fizetni kell. Méghozzá elég kemény pénzeket.

hát nem kell fizetni ha a halászfaluból mész be ott ingyen bekísér a bázisra :wink:

gabber 9511":wpchhqy8 mondta:
hát nem kell fizetni ha a halászfaluból mész be ott ingyen bekísér a bázisra :wink:
ááá Tényleg? Ezt nem is tudtam! Azt hittem, hogy ha egyszer elhagyom a mocsár területét, akkor onnantól kezdve már mindig mindenütt fizetnem kell a Swamp-on belüli közlekedésért! Köszi a tippet! eljen Na asszem itt az ideje egy kicsit odapörkölni a renegátoknak! lövés1

én azt nem értem,hogy miért nem lehet a hulla páncélját felvenii lol2 nekem amugy a felálásom az volt,hogy teljesen felfeljesztett martha,szintén full cesar 13 soti,és egy trs 301 pontossab és más gólyót használ lövés1

Lehet hogy túl macerás lenne mert akkor azt is texurázni kellene ahogy leveszi meg magára ölti.

hát meg nem szép dolog levetkőztetni egy hullát mondjuk az még oké lenne ha csak a gáz maszkját venné le

ti minek tuningolt rucira éjjellátót? :lol: ha egyszerűen optionsban fel viszitek a gammát ma. ra ugyan olyan mint ha nappal lenne (este) :lol:

De úgy nem lehet annyira élvezni mert este több minden történik mint nappal. De nem mindegy az éjjel látó sem hogy melyik a régi vagy az új.

van egy egyszerű de régi módszer.És tudod mi az?
Lődd a fejlámpát (már ha tudsz lőni) ha meg valamit keresel ott a fejlámpa meg a térkép nálam működik 8)

Nem roszz módszer masteren szinten ha már mint ha azzal nyomod mert ott már nehezebb néha nehezebb headshotot adni

Az mondjuk tökre gáz, hogy a beállításoknál hiába kapcsolom ki az NPC.k fejlámpáját, valamennyire akkor is világít. lol2 De legalább nem ordít olyan messziről!

Ismerős a helyzet de nekem a mostani moddal hiába kapcsolom ki ha belépek a játékba vagy ha vissza töltöm a mentést ismét be van kapcsolva lol2

Vic!!

én is mesteren játszok de ha van viper 5-ösöd besünysz a bokorba (nem teljesen) kicsit lejebb célzol és áttálítod 3-as lövésre 1-2 sorozat és fekszik #B

Tudom de akk inkább már ak 74 su ez is 3-as lövés erősebb mint a mp5-ös és hamarabb fekszik én is toltam így igaz nem a bokorbó de most már dragunov lövés halál

én azt nem szeretem túlzottan nagy a szórása

akk már inkább megjavítatom valahogy a mocsárból a yantar felé vezető úton található vintart de az elején ahhoz se töltény se pénz :x

Hát igen de vnnak modok ahol már nálad van hozzá lőszer és nincs teljen elromolva de az is csak 400m ig pontos

Vissza
Top Alul