Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
De a Clear Sky bázisra csak Guide-dal lehet bejutni (egyszer próbáltam gyalog bemenni hozzájuk, de nem találtam olyan helyet, ahol be lehetne hozzájuk jutni), azért meg fizetni kell. Méghozzá elég kemény pénzeket.
ááá Tényleg? Ezt nem is tudtam! Azt hittem, hogy ha egyszer elhagyom a mocsár területét, akkor onnantól kezdve már mindig mindenütt fizetnem kell a Swamp-on belüli közlekedésért! Köszi a tippet! eljen Na asszem itt az ideje egy kicsit odapörkölni a renegátoknak! lövés1
én azt nem értem,hogy miért nem lehet a hulla páncélját felvenii lol2 nekem amugy a felálásom az volt,hogy teljesen felfeljesztett martha,szintén full cesar 13 soti,és egy trs 301 pontossab és más gólyót használ lövés1
▲
van egy egyszerű de régi módszer.És tudod mi az?
Lődd a fejlámpát (már ha tudsz lőni) ha meg valamit keresel ott a fejlámpa meg a térkép nálam működik 8)
Az mondjuk tökre gáz, hogy a beállításoknál hiába kapcsolom ki az NPC.k fejlámpáját, valamennyire akkor is világít. lol2 De legalább nem ordít olyan messziről!
én is mesteren játszok de ha van viper 5-ösöd besünysz a bokorba (nem teljesen) kicsit lejebb célzol és áttálítod 3-as lövésre 1-2 sorozat és fekszik #B
Tudom de akk inkább már ak 74 su ez is 3-as lövés erősebb mint a mp5-ös és hamarabb fekszik én is toltam így igaz nem a bokorbó de most már dragunov lövés halál