Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

107 gránát egy kicsit nemfelesleges? Illetve nekem a max amit vittem 25 volt.Aztis akkor amikor mentem yantarban Balgához. Egyébként hamár ittartunk kötszerrekordom 60.Tudom-tudom, felesleges.De volt egy olyan relikviám ami a vérzést csillapította (megszüntette) és így nemhasználtam a kötszert, és összegyűlt.Elsősegélycsomag rekord nemilyen fényes. nem1
Abból rekord 20. Nah visszatérve a 107 gránátra mégegyszer elmondanám hogy az kicsit sok.Ja, és honnanszereztél annyit?Érdekel. :D

a hulláktól szerzett mert van náluk millió és én kb mindig max 5-6 gránát volt eldobáltam de én inkább lemészároltam őket a fegyómmal nem gránátokat gyűjtögettem :D

LOL vazze eddig nem volt nallam 4-nél több gránát.
Mostanba igy rohangálok: beretta pistoly megfelel közelharcba max 200 golyó, VSS Vintorez 200-300 golyó, nuku gránát, 5-10 eg.ügy.csomag, 30 kötszer, pár apróság, seva mminden ami lehet maxon.
amugy meg ha granatot dobsz az ellenseg közé akkor szanaszét rohannak. nem sokszor sikerült garanattal sok embert ölni.

nem azt montam hogy nem lehet csak en nem tudok, nem is az a jatekstílusom hogy túl sok granatot dobaljak hebe hóba egyet de azt is csak azert hogy jelezzem az ellensegnek hogy jövök :D

Rendes gránáttal lehet irtani rendesen gépfegyora felszerelt gránátvetővel pedig riogatni. Nálam mindig minim 8-10 gránát volt. Amikor sokan vannak akkor a legjobb.

nem tudom lehet hogy en vagyok bena, de nallam ponn forditva mukodik granattal riogatok es gepfegyos granattal irtok, nem igazan tudom hasznalni a granatot. talat valaki fustgranatot? mert elvileg van, marmint az all stuff modban volt. meg lehet talalni azt vanilla CS-ben is???

Füst granyo nem is halottam hogy lenne vagy valami de mod-okat nem használok azokba biztos beépitettek valami illesmit :-) Fergyo gránáttal kb-2-szer meg kell lőni az ipsét hogy hanyatt vágódjon addig meg bekeritenek hamar és agyon lőnek.

most nem emlexem hogy vagy az All staff vagy a Barmen supermarket modban talakoztam vele. miert ne lenne ertelme?
Nem kell 2 granat cso alol hogy kifektess vkit, 1 boven eleg, de ezt sem surun hasznalom.
Amit egy kicsit hianyolok azok a M4 a1 meg a konnygaz, ezeket valahogy be kellene tenni. nagyon hatasos lenne epulettisztitaskor :D

Amúgy kb hányszor találkozni a játékban rpg-s stalkerekkel?
Az lenne a jó ha csak úgy simán is lenne náluk nem csak stori küldetés közben.
Mert a dutysok között van 1-2 osztag aminél van RP-74.

szerintem a füst gránátnak nem lenne rossz ha lenne benne de én jobban örülnék a vakító gránátnak(nem tudom hogy mi a hivatalos neve)

Na kinek mi a legkedvesebb fegyvere ami nagyon a szivéhez nőtt a játék alatt sőt a soc és a cs alatt együttvéve? Legyen 2 kedvenc mert úgy könnyebb.

Nekem a GP-37 és az avalache

Murder3":282rmuu6 mondta:
Na kinek mi a legkedvesebb fegyvere ami nagyon a szivéhez nőtt a játék alatt sőt a soc és a cs alatt együttvéve? Legyen 2 kedvenc mert úgy könnyebb.

Nekem a GP-37 és az avalache
Az SV Avalanche-re gondolsz? Az jó. :wink:

persze hogy arra bár vannak még kedvenc fegyvereim de az elsőre nagyon megfogott.

Az alakzata a Vintar BC-jére hasonlít. De tárilag lekörözi azt. Mert az SV Avalanche 20-as tárról, 30-as tárra növelhető míg a Vintar csupán 10-ről mindössze 15-re emelhető. Egyébként a kedvenc fegyverem az FT 2000-res, arra, és a sárga szkelire pájázok éppen. :D

hat azzal meg hol talakoztatok, mert en meg nem lattam, vagy legalabbis nem tudok róla, linkelne valaki képet köszi

Vissza
Top Alul