Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

attol fugg mejiket, de altalaban szabadsagiak es syolgalatosok egyarant tudnak fejleszteni szinte mindent amit nem tud az egyik azt tudja a masik,

hát a Katonai páncélt, azt a feketét, amelyik kb olyan mint az exoskelo, csak lehet benne futni

de van csak 2 ha a jobb értékekre mész akkor éjjellátót nem tusz belerakni.

jelenleg a vörös erdőbe nyomom egy sevával, gondoltam itt több a szörny meg a sugárzás, ezért felfejesztettem rajta az anit rad-ot meg a telepátiát, de van a yantarban egy olyan katonai páncélom, azt limanskra tartogatom. Éjjellátó nem kell, inkább legyen szikla a védelme. Jó na taktikám? Vagy más páncélt érdemes használni ezeken a helyeken?

VinoBob":10rsxwmn mondta:
jelenleg a vörös erdőbe nyomom egy sevával, gondoltam itt több a szörny meg a sugárzás, ezért felfejesztettem rajta az anit rad-ot meg a telepátiát, de van a yantarban egy olyan katonai páncélom, azt limanskra tartogatom. Éjjellátó nem kell, inkább legyen szikla a védelme. Jó na taktikám? Vagy más páncélt érdemes használni ezeken a helyeken?

hát végül is mindegy szerintem az a léyneg hogy maximum relikviát lehessen rá rakni és azt meg csak a sevára lehet.
Nekem ez volt a taktikom hogy a sevába raktam 2.genes éjjelátót plussz tele relikviákkal és uccu neki bár azért a vörös erdöben nehéz ezért kell oda jó sugárzás védelem szal relikvia oda is.

Limanskba meg a kórház ba csak lőni kell oda jó fegyó kell semmi több.

ha majd lesz hozza toltenyem akkor lehet vele alkotni mert iszonyat eros, 1 mellkas loves eleg volt h megoljon 1 erosebb pancelzatu egyent

Srácok ezzel lehet kezdeni valamit?

ss_pok_02-03-09_00-48-27__red_forest__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_pok_02-03-09_00-48-38__red_forest__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Úgy értem érdemes cipleni, vagy inkább adjam vissza a tulajnak? Mennyi lovettát kapni érte jutalomként? Mert amúgy elég sokat ér.

Szerintem nem.De tetudod.Egyébként a másikat találsz (én úgytudom) csak a Szabadságiak veszik meg.apropó ez egy kicsit off lesz de beálltam a Szabadsághoz és adtak király cuccokat.na nemoffolok többet. :oops:

De a szolgálatosoktól kapsz majd inygyen egyet ha velük nyersz és azt fel tudod vinni maxra mármint ha van hozzá pendrived.

Am ha veszel az meg 50rúgóba kerül de nekem megérte bár limanskba ne vidd magaddal oda elég a gp-37 :D :D

Bakker rájöttem hova kellett volna ez a gépágyú, a Limanszki híd elfoglalásánál lehetett volna vele kaszálni, kár hogy visszaadtam :cry: Mind1, elvoltam a 25 gránátommal 8)

nem kell cipelni mert nagyon nehez, nem terminatort jatszunk hogy 5000 golyot meg egy rp cipeljunk exo-ba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de viszont nyílt harba semmi esélyük nincs ellenünk ha iylen cuccba vagyunk.

Amúgy én ki csipáztam a híd elfoglalásánál mindet bár ott könnyeb csipával.

VinoBob csak 25 granat?????? nekem 107 granatom van most meg egy kora fullra fejlesztve :D :D :D :D es mit ne mondjak mukodik a kora nagyon jo tavolsagra mert iszonyu pontos, a granat meg kozelharcra :D :D :D

Vissza
Top Alul