Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Valamelyik topicban bemásoltak egy térképet, erről jöttem rá hogy hogyan szerezhetek narancssárga exo dzkeletont(épp arra hajtok)és énmég aztláttam hogy van egy Bulldog hatos a Vöröserdőben.
minap kezembe akadt egy fegyo egy legendas fegyo. ak es geppuska toltennyel megy sajnos akinek at kellett volna adnom meghalt ezert megtartottam es mitne mondjak feltem meg kiprobalni
Ja tényleg a Kordonban van ez a küldetés és akkor kapod ha már párat megcsináltál a starkereknek. Én eddig nem is figyeltem fel rá, mindig elmentem érte és átadtam. Tényleg más lőszer kell bele és a tulajdonságai is jobbak mint a sima AK-nak. Viszont tuningolni nem tudtam, próbáltam a starkeroknál, a szababságnál és a szolgálatnál is. Talán nem is lehet.
a legendás fegyót meg nem lehet sehol se fejleszteni kmivel az abszolút csak 1 küldi miatt van benne bár az elején sem éri meg megtartani mert mesterlövés töltény kell bele.