Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

Valamelyik topicban bemásoltak egy térképet, erről jöttem rá hogy hogyan szerezhetek narancssárga exo dzkeletont(épp arra hajtok)és énmég aztláttam hogy van egy Bulldog hatos a Vöröserdőben.

buldog az van limanskban is és ha jól tudom akkor eksoskeltont meg a duty-tól tudsz venni...szerintem xart sem ér a seva a nyerő

Sárga Exot ugy is kaphatsz ha beálsz a freedomosokhoz és elfoglaljátok a Kötelességiek bázisát és jutalmul kapsz Sárga exot!
Ha jól tudom :D

minap kezembe akadt egy fegyo egy legendas fegyo. ak es geppuska toltennyel megy sajnos akinek at kellett volna adnom meghalt ezert megtartottam es mitne mondjak feltem meg kiprobalni :D :D :D :D :D :D

Öhm lehet hogy hülye vagyok de ez most akkor barkópa? :D Szabad a gazda, melyik flinta az?

kordonba kaptam kuldikent h hozzam el a teherautotelep tetejerol 1 hutobol. titkos labor nevu stalker teruleten levo csoritol kaptam egyebkent

Ja tényleg a Kordonban van ez a küldetés és akkor kapod ha már párat megcsináltál a starkereknek. Én eddig nem is figyeltem fel rá, mindig elmentem érte és átadtam. Tényleg más lőszer kell bele és a tulajdonságai is jobbak mint a sima AK-nak. Viszont tuningolni nem tudtam, próbáltam a starkeroknál, a szababságnál és a szolgálatnál is. Talán nem is lehet.

A szabadság bázisán lehet.

a legendás fegyót meg nem lehet sehol se fejleszteni kmivel az abszolút csak 1 küldi miatt van benne bár az elején sem éri meg megtartani mert mesterlövés töltény kell bele.

nem mesterlovesz tolteny kell bele hanem geppuska tolteny ugyanugy nez ki mint a mesterlovesz de nem az mert csak 200 dbos csomaghba kapni

Ha meg katonai péncélt akarok feljeszteni az hol lehet?

Vissza
Top Alul