Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

nem a suit a fontos nekem is a szar sevám volt mert azon volt jó éjjellátó semmi másért meg persze a relikvia tartókért. :D

én imádom osztani a népet az a jó föleg a gp vagy rp-vel

de akkor se mind1 hogy ha csak egy szevaban rohangal az ember fia vagy egy bulatban esetleg skeletonban.

Nekem siva volt végig tökéletesen meg voltam elégedve vele. Jó állitólag a bulát :D :D jobben lehet fejleszteni pont-ilag.

jó de sajnos a bulatba nem lehet csak 2 vagy 3 relikviát rakni ami megnehezíti a dolgot ugyanis mindenképp kell sújnövelő meg sugárzás csökkentő meg az életerő relikvia se árt.
meg persze arról nem beszélve hogy ha a bulatot jófelé fejlesszük mármint ha tankot csinálunk akkor éjjelátót se lehet bele rakni meg a másik irányba amikor lehte éjjellátó akkor csak a golyóállóságát lehet 70 re rakni és ez nem fontos hanem a többi amit viszont csak éjjelátó nélkül lehet beszerelni.
meg a zöld éjjelátót lehet am is csak belerakni és a 2. genes éjjelátó azért sokkal jobb.

Skeleton az nem éri meg drága és hasztalan pl nehéz és kevés relikvia fér bele és csak 70 es a goylóálló képessége alapból ami lehangoló.

egyszerűen felesleges a megf. artik mellet nem kell fiygelni a goylóállóságra meg a suit minőségére sem.

most vettem meg a sevat es a **** zombik szetku****k a seggem igaz nem volt rajta sokminden fejlesztve,de akkor is. :x
Ja meg pisztolyal nem kell bemenni a tomegbe tankolni, mert az eletveszelyes meg akkor is ha zombikrol van szo. :lol:
Utanna betoltottem egy mentest es jol megcsinaltam a seva-t, most jol neznek ki azok a szamok amik fontossak nekem. #B

Azért a zombikat szerintem elrontották a sochoz képes mert a socba nem voltak annyira pontosak sőt és ez így volt jó.
Bár már az is durva volt hogy a Thunder-emel kb egy zombiba kell egy tár mikor a thunder az egyik legnagyobbat sebző fegyver.
Ráadásul a zombik meg sotival halálpontosan lőnek ki 100 méterről. lol2

Ezt énis észrevettem állok a labor tetején, messze ott Balga felé lövöldözés megy és akkor onnan egy zombi puskával eltalálat 3-szor. lol2

Mért lehet kicsit fejlődött a célzóképességük egy zombi is fejlődhet bocsánat mutálodhat. :D Amúgy én amikor a labor feletti gyárba voltam kiirtottam mind egyiket azt se tudták merre szédelegjenek. :wink: :lol: :lol:

Hogy tudtak volna fejlődni mikor a CS-hamarabb játszódik az időben? :D

nem fejlodtek, alapbol ijenek, es CS-hez kepest romlottak le SOC-ban, jogos, itt CS-ben meg nem voltak teljessen idiotak, SoC-ban mar igen. :lol:

nekem nem volt gondom a zombikkal, egyszer sem lottek meg, lettek ram de el nem talatak, igaz nem volt tul sok idejuk, mert a 2dik ram kilott golyo utan vagy halotak voltak, vagy felholtan horogtek a labom elott.:D

Murder3":35fbs2ub mondta:
Hogy tudtak volna fejlődni mikor a CS-hamarabb játszódik az időben? :D
Kérlek szépen azért mert visszanézve is fejlődtek (mutálodtak)azért. lol2

na jo nem ertitek egymast, mindketotoknek igaza van csak nem ertitek meg egymast:
to Murder3: Rascal szerintem arra gondol, hogy CS ben sokkal fejlettebbek mert..(mittom en) es SOC hoz kepest itt fejlettebbek, (tehat mivel a CS kesobb adtak ki ezert visszafele fejlodtek). legyszives Rascal javits ki ha nem igy van.

Jó de most hogy a cs-be még a zombik nem voltak oylan hülyék mint a socban az szerintem marhaság, mert akkor is azok a szédelgős rothadó hullák a zombik.
Most én arra értem hogy a cs-t adták ugye ki később de az időben hamarább játszódik mint a soc.
Én értem hogy mit írt Rascal csak úgy heccelésből írtam. :D

Ovodában érzitek magatokat ???? nem lehetne befejezni semmi értelme nincs hogy hol erősebb a zombi.... lehet a cs-ben jobban megvan csinálva az Alife oszt kész.

Nem tudom mire vagy most kiakadva de az elég szembetünő a játékban hogy itt a zombik halálpontosak még a legszarabb fegyókkal is pl viper5-el olyan sorozatokat adnak hogy majdnem lemegy az életem teljesen és ez a legkönnyeb fokozaton van.
Azért a socba sokkal pontatlanabbak voltak és szerintem itt kicsit elrontották ezzel.

És ez nem alife kérdése mert a zombik nem valami okos egység.

Amúgy Bullodg6-ost hol lehet találni mert én az egész játék során nem találkoztam vele.?

Vissza
Top Alul