Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

Tapasztalatom szerint 5.45 és 5.56 között teljesítményben különbség nincs. 5.56 egyszerűen drágább és ritkább.

Egyébként meg eléggé a játék elején vagy, majd ha odaérsz, úgyis kapsz FN2000-est vagy G36-ost, ezeket nem lehet 5.56-ról módosítani, de addig érdemes egy AC-t mondjuk feltuningolni és azt használni. Semmiképpen se nyugati fegyvert, mert azok sokkal megbízhatatlanabbak.

Most üldöztem Sztrelokot,a Vörös erdőnél járok,most egy 5,45-ösre felfúrt Thunder S14-esem van.Eddig ez a legjobb fegyverem.

Akkor azért mégsem vagy annyira az elején... A híd leengedése után megkapod hamarosan a CS bázison az FN2000-esed, annál úgyis csak a G36 lehetne jobb... Fegyverügyileg meg is vagy :)

Swoff92":3nwqnqhy mondta:
Most üldöztem Sztrelokot,a Vörös erdőnél járok,most egy 5,45-ösre felfúrt Thunder S14-esem van.Eddig ez a legjobb fegyverem.

nyugi az király fegyó amivel most vagy simán végig lehet vele vinni a játékot de azé a g36 az ténleg odabasz meg hát az avalencsis elkéll.

Ha belegondolok, hogy az utolsó küldetés-sorozat végére minden fegyverem tönkrement és egy sima AK-val nyomtam, akkor valóban igaz, hogy mindennel végig lehet vinni :)

en mindkettot ugy talatam hullaban vagy mellete, dragunov az azert jo mert messzirol pontos lovest produkal 1 golyo 1 head, vintorez meg mert kozeptavolsagban 2 golyo terit barkit,barmit, barmilyen pancelja van. nem vontahozik a kisoriasra.

Dragunov vs vintar szerintem sniperbe kenterbe vágja a drag a vinit. Amúgy kétségen kivül jó fegyver a vintar nem irom le, amikor az erdésztől kaptam 1-et utána tudtam tuningolni na onnantól kezdett tetszeni a fegyó előtte nem nagyon. Amúgy először egy duty-t lőttem halomra ugy jutottam elöször vini-hez. Dragunov pedig a szippantós kocsmárostól kaptam küldiért a free-seknél.

Dragunovot free-sek ölésével szereztem, rögtön kettőt is... nem rossz, de úgy érzem, hogy játék közben az AS hatékonyabb volt nem csak azért, mert abba szereztem rendesen töltényt, hanem mert az viszonylag közelre is jó...

a dragunov nekem jobban bejon mert oan eros tiszteletremelto hangja van amikor meghuzod a ravaszt.
vintoreznek meg vmi kis tyutyutyu mint vmi homokos.

talán azért van "homokos"hangja a Vss vintoreznek mert hangtompítós

epp az a jo vintorezben hogy tavolabbrol nem lehet hallani a loveseket, mig dragot kilometerekrol ki lehet szurni. nem szeretek tul nagy feltunest kelteni a zonaban mert gyorsan kilukad az ember bore! :D
Minden jatekot ugy probalok jatszani hogy az ellenseg ne nagyon lasson vagy ha meg is lat akkor halott, de mindenkepp hacsak lehet snippert use.

tudom h van hangtompija de akkor is...
en jobban komalom azt amikor van hangja es eszrevesznek nem szeretem hatbaloni az ellent

[mod]Közvetlen megelőző hozzászólást nem idézünk... szabályzat! - hispan[/mod]

KönigsTiger":706f32ga mondta:
tudom h van hangtompija de akkor is...
en jobban komalom azt amikor van hangja es eszrevesznek nem szeretem hatbaloni az ellent

Teljesen igazat adok de amikor free-s voltam a vörös erdőnél ott volt egy duty-s tábor elég távol ott volt az az objektum ahol a vadász héderezett kijöttem a vadásztól kicsit párhuzamosan odébb mentem és szanaszét lőttem szegényeket azt se tudták mi van (Dragunov). Utána mentem Azt hiszem limanszk felé(a lényeg felfelé a térképen) ott is volt egy táboruk szegények ott is rendesen haza lettek vágva,elég nagy távolságról amúgy a vörös erdőben van az a küldi hogy találd meg az iránytűt a barlangba helyretteték helyettem a free-sek a helyzetet (Fosztogatóktól) és ott annyi lőszert lehet kapni ritkább lőszerekből hogy elég majdnem a game végéig. 8)

Sztem nincs értelme lopakodni csak kell egy jó fegyó pl vagy rp vagy gp és mehet a buli esélyük nincs főleg ha bevagy védve relekkel.

en viszont imadom hatba loni az ellenseget, azt viszont nayon nem szeretem ha elkezdenek loni ram, na mikor 1 max 2 ember lo ram akkor nem baj de ha 15-20 akkor baj van, nem szeretek sokat megserulni, mert az faj :lol: meg nem igazan jo suitom van tehat nem biztonsagos nyugodtan setalgatni, de akkor is igy jatszanam ha exom lenne, silent assassin rulz[/quote]

Vissza
Top Alul