Élménybeszámolók

ingoványban soha nem volt kitörés csak az kettő a játék elején

kiírta hogy ott volt? figyelmetlen vagyok így éjjel...

Gitárt küldiben is lehet szerezni :lol: De azt el kell vinnii 1 stalkernek.

Amikor strelokot üldözni kell, és az alagút előtt amikor harcolni a stalkerokka, már csak 1 maradt aki élt. Strelok felrobbantotta a bányát. Anniyt láttam mert pont céloztam a fejét (az utso stalkernek) hogy feltette a kezét. Na mondom oda sétálk ez meg letérdelt hátra tett kezekkel] :D Na mondom akkor beszélgettek vele és elmondta hogy csak felbérelte őket strelok, nem mondott nekik semmit arrol hova megy , és hogy szerinte mi 1 orgyilkos vagyunk. Ezután bevezetett a sötét erdőbe egy csapatig.

Eddig még soha nem így csinááltam ezt a részt :lol:

igen ha mindet kinyírod egy kivételével akkor azaz megadja magát :D

Én meg épp azon filóztam, hogy mi lenne, ha a Vörös erdő elején a nagy sprintben egy VOG-25 gránáttal céloznám be Strelok bátyót... Sajnos nem volt gránátvető a fegyveremen, de egy próbát megérne! :twisted:

Semmi nem lenne. Oylat is láttam már hogy valaki utána tudott , menni az alagútba:D Ott ált előtte.

most én mesélek:
amikor először használtam az ingovány és agropom közötti átjárót akkor mikor beértem az agropomi stalker bázisra akkor ott volt egy térdelő renegát tarkóra tett kezekkel :D olyan bamba volt hogy csak akkor mozdult meg amikor rálőttem :D

miért vannak ott??
lehet hogy a másodikat nem vettem észre :roll:

MInd 2 lent 1 lépcsőaljában van. Ahol bemész nagykapun a stalkerbázisra ahol szól "A harc az idegennel" című szám onnan jobra kell menni. Azért vannak ott mert bénák voltak. Le akartak csapni egy stalker csapatra ,de azok hazáig menkültek előlük a fák között, ezek meg utánuk mentek majd itt elkapták őket :D :D xd

Én meg találtam egy állatkertet a Szolgálat bázisán.

A játék mentés betöltésekor picit sokat lát és ilynekor messze mindenen átlát:D Thát ha épp harc volt akkor kifuthatott oda vagy egyszerűen oda spannolta be. Illetve amikor először voltam ott akkor összeivissza találtam meg őket de akkor beléptem a stalker frakcióba.

rayder":ms6p7zq9 mondta:
Gitárt küldiben is lehet szerezni :lol: De azt el kell vinnii 1 stalkernek.

Amikor strelokot üldözni kell, és az alagút előtt amikor harcolni a stalkerokka, már csak 1 maradt aki élt. Strelok felrobbantotta a bányát. Anniyt láttam mert pont céloztam a fejét (az utso stalkernek) hogy feltette a kezét. Na mondom oda sétálk ez meg letérdelt hátra tett kezekkel] :D Na mondom akkor beszélgettek vele és elmondta hogy csak felbérelte őket strelok, nem mondott nekik semmit arrol hova megy , és hogy szerinte mi 1 orgyilkos vagyunk. Ezután bevezetett a sötét erdőbe egy csapatig.

Eddig még soha nem így csinááltam ezt a részt :lol:
Most vagyok túl ezen a részen én is. Engem bevezetett az erdőbe egy stalker csapatig, majd elkiáltotta magát: "That's him! Shoot him!", de valamiért se ő, se a csapat nem lőtt rám. Mindenesetre homlokon csókoltam egy shotgunnal. :D

jaja kicsit behülyül a script:D Előtte amikor emgtámadnak ezt mondják. Én már rácélotam a fejére amikor azt vettem észre hogy leül a fához xd

Red Forest-ban a tanknál, ahol a teleportáló anomália van, lehet szerezni 2000 db (!) skulót a dobtáras jószágba. Ugyan nálam ilyen fegyver nem volt, de a töltényeket elhoztam, és egy jót sefteltünk a Duty-s kereskedővel. 20000 rubelért lehetett volna mindet eladni, de ennyi lóvé nem volt nála, ezért a fennmaradó részt, amivel tartozott, természetben fizette. :D Én odaadtam neki az RP-74 töltényeket, cserébe pedig Vintorez és Dragunov skulókat kaptam.

van 1 mellékküldetés ott az eggyik stalkercsapt vezetője a tanktetejéről elkell hozni a gépfegyverét:D

Vissza
Top Alul